Завантаження ...

Глухівці попрощалися із захисником Володимиром Бірюком, який загинув на фронті

Глухівці попрощалися із захисником Володимиром Бірюком, який загинув на фронті фото

19 жовтня в Глухові відбулося прощання з полеглим воїном – Володимиром Миколайовичем Бірюком (30.06.1972 – 06.12.2023).

Церемонія прощання пройшла в рідному місті Володимира, де зібралися родичі, друзі, побратими та небайдужі громадяни, щоб вшанувати пам'ять та віддати шану його подвигам.

Володимир Миколайович Бірюк загинув на Донеччині 6 грудня 2023 року. З 8 грудня 2023 року він вважався безвісти зниклим.

Володимир народився 30 липня 1972 року і пройшов шлях, сповнений відданості своїй Батьківщині, ставши прикладом справжнього патріота. Він виріс у Глухові, де закінчив Глухівську ЗОШ №3. Здобув професію електрогазозварника у Глухівському вищому професійному училищі. Працював у автопарку, а згодом — у ТОВ «Лінен оф Десна», де його працьовитість і надійність здобули повагу колег.

З часом, Володимир отримав роботу в ЗОШ №3, де працював слюсарем. Його доброта та професіоналізм стали взірцем для оточуючих, а пам'ять про нього залишиться в серцях тих, хто його знав.

Липень 2023 року став переломним моментом у його житті. Отримавши повістку, Володимир без вагань вирішив захищати свою країну. Його рішучість та готовність піти на фронт стали символом справжнього патріотизму. Він знав, що захищає не лише свою землю, а й майбутнє своєї громади.

У Героя залишились мати та батько, повідомили в мерії Глухова.

Слава ЗСУ! Слава Україні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: