У Сумах завершили ліквідацію наслідків вчорашньої ворожої атаки

Протягом двох днів комунальні служби, рятувальники та волонтери працювали над ліквідацією наслідків обстрілів вночі 22 жовтня.

Протягом двох днів комунальні служби, рятувальники та волонтери працювали над ліквідацією наслідків обстрілів вночі 22 жовтня.

Станом на вечір 23 жовтня всі аварійні роботи було завершено. Будинки, пошкоджені внаслідок обстрілів, були обстежені, а покрівлі та вікна відремонтовані. Газопостачання відновили у всіх будинках, крім двох на вулиці Басівській, де ремонтні роботи тривають. Очікується, що газ буде поданий до цих будинків 24 жовтня. Водо- та електропостачання відновлено повністю.

Міська влада організувала прийом заяв від постраждалих громадян. Працівники управління муніципальної безпеки, департаменту соціального захисту населення та представники благодійних організацій надавали необхідну інформацію щодо компенсацій, допомоги та оформлення документів для участі в державній програмі «єВідновлення».

Загалом було прийнято 53 заяви на обстеження житлових приміщень та 17 звернень громадян по телефону. Постраждалим надається необхідна юридична допомога та грошова допомога у розмірі 10,8 тисяч гривень, повідомляє Сумська міська рада.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: