Завантаження ...

Українці підписують петицію за Героя України з Охтирки Богдана Канівця

Українці підписують петицію за Героя України з Охтирки Богдана Канівця фото

Петиція про присвоєння звання Герой України Богдану Канівцю зареєстрована на сайті президента України.

“Шановний пане Презеденте!

Прошу вас розглянути петицію про присвоєння посмертного звання Героя України захиснику нашої батьківщини військовослужбовцю Збройних Сил України Канівцю Бонгдану Романовичу, 15.07.1995 року народження, жителю Сумської області м.Охтирки, командиру 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 1 стрілецької роти військової частини А7320.

Загинув 11.10.2024 а наслідок підриву автомобіля на протитанковій міні під час виконання бойового завдання в Курській області (рф).

У свої 29 років 10 з них віддав війні!!!

Єдиний син в сімʼї, який був справжнім патріотом своєї країни.

Після підриву ще 1,5 години боровся за життя чекаючи евакуацію, йому порозривало ноги. Стікав кровʼю, без якихось необхідних препаратів... турнікети не допомагали. Це страшно уявити, який жах він пережив! Наскільки йому хотілось жити що він це все терпів!

Його смерть стала величезною втратою для всіх нас, друзів, товаришів, побратимів та сімʼї. Його душа сяяла добротою, а серце було наповнене щирою любовʼю. Він був тим, на кого завжди можна було покластися. У його жарті та щирій посмішці завжди знаходилось місце для співчуття, а його позитивний настрій був справжнім джерелом натхнення для всіх!

Пишаємось його незламністю, силою духу. Ми пишаємось нашим сином, нареченим!!! За вільну Україну та мир віддав найцінніше-своє життя. Він мав ще скільки планів та нездійснених мрій.

Богдан був справжнім патріотом який до останнього подиху тримав над нами мирне небо.

Його дії як символ мужності та патріотизму повинні бути належно відзначені Справжній Герой, який заслуговує на найвищу державну нагороду Герой України (посмертно).

Пане Президенте, від імені батьків, нареченої, друзів, побратимів та усієї родини просимо присвоїти почесне звання Героя України (посмертно) молодшому сержанту командиру відділення Канівцю Богдану Романовичу, 15.07.1995 року народження.

Нашому герою назавжди 29!

Уклін та шана Герою! Вічна памʼять! Слава Україні!” - пише автор петиції.

Підписати петицію можна за тут: https://petition.president.gov.ua/petition/235748.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: