Завантаження ...

Дитячі садки та позашкілля Сумської громади продовжують працювати дистанційно

Дитячі садки та позашкілля Сумської громади продовжують працювати дистанційно фото

Зважаючи на складну безпекову ситуацію в регіоні та часті повітряні тривоги, Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Сумської міської територіальної громади ухвалила рішення про продовження дистанційної форми роботи для дошкільних і позашкільних закладів освіти до 29 листопада 2024 року.

Це рішення стосується дошкільних закладів, закладів позашкільної та початкової мистецької освіти, а також підрозділів початкових шкіл. При цьому, у дитячих садках за необхідності працюватимуть чергові групи.

Водночас, підприємства, заклади та установи позашкільної освіти спортивного профілю можуть відновити очний навчально-тренувальний процес за умови дотримання всіх вимог безпеки. Таке рішення можуть ухвалювати керівники закладів за умови, що заняття стосуються спортсменів дорослих вікових груп, учасників змагань, які включені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та спортивних змагань України на 2024 рік, затвердженого Міністерством молоді та спорту України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: