Тростянчани попрощалися із захисником Віталієм Янковим

Тростянецька громада знову понесла тяжку втрату. На щиті повернувся додому справжній патріот, військовослужбовець Сил оборони Віталій Володимирович Янков.

Тростянецька громада знову понесла тяжку втрату. На щиті повернувся додому справжній патріот, військовослужбовець Сил оборони Віталій Володимирович Янков.

Віталій Янков жив і будував майбутнє у Тростянці, де створив сім’ю та працював, де разом з рідними пережив жахи окупації. Після звільнення Тростянця не зміг стояти осторонь, тому добровольцем пішов на війну, щоб захистити нашу українську землю від віроломного російського агресора.

У тяжкому бою на одній з найгарячіших точок фронту 5 жовтня 2024 року захисник загинув смертю героя. Йому назавжди залишилося 40 років….

Тростянецька громада втратила одного з найкращих синів, який безмежно любив Батьківщину й свідомо захищав її кордони й незалежність. Дуже прикро й боляче сьогодні усім, хто прийшов сьогодні, щоби провести нашого дорогого Захисника в останню земну дорогу.

Церемонія поховання загиблого воїна відбулась на цвинтарі по вулиці Пам’яті, на Алеї Слави, де знайшли вічний спокій найкращі сини Тростянеччини.

Попрощалися з Янковим Віталієм Володимировичем і низько вклонялися його світлій пам’яті рідні та близькі загиблого Героя, бойові побратими, представники Тростянецької міської ради, духовенство, небайдужі жителі громади…

На честь загиблого воїна військові здійснили три залпи, а військовослужбовці передали дружині загиблого жовто-синій стяг, повідомили в мерії Тростянця.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: