Завантаження ...

«Хімія без хімії»: де придбати натуральні засоби для дому у Сумах

«Хімія без хімії»: де придбати натуральні засоби для дому у Сумах фото

РЕКЛАМА Побутова хімія стала невід’ємною частиною нашого життя, полегшуючи домашнє прибирання. Однак, мало хто замислюється про те, яку ціну ми «платимо» за зручність. Адже багато з них мають у складі шкідливі хімічні речовини, які можуть негативно впливати не тільки на здоров’я людини, а й на довкілля. Алергічні реакції, зміни гормонального балансу, подразнення шкіри чи слизової ока – усе це можливі наслідки використання хімічних засобів для дому. Де ж придбати безпечну продукцію для прибирання, прання та дезінфекції у Сумах – далі у нашому матеріалі.

Ємельянова Тетяна – власниця сумського магазину мережі «Еко-Лавка» розповіла журналістам MISTOSUMY.com про екологічну продукцію для миття квартири чи дому, називаючи їх просто: «Хімія без хімії». Натуральні засоби для прибирання дому – кращі за хімічні. Їх екосклад безпечний для людини та ефективний для навколишнього оточення. Товари створюються на основі фруктових кислот, тому не містять шкідливих хімікатів і більш економні для гаманця. Якщо у вас чутлива шкіра до хімії – екозасіб ідеальний вибір.

На фото Ємельянова Тетяна, власниця сумського магазину мережі «Еко-Лавка» 
Фото Наталії Біловол
 

«Еко-Лавка» має спеціальні натуральні товари для миття посуду, ванної кімнати, туалету та підлоги, скляних і дзеркальних поверхонь. У магазині ви зможете придбати «допомогу» у боротьбі від цвілі та грибка чи нагару, від іржі та вапна. А для овочів та фруктів ефективно підійде екодезінфекція.

«Еко-Лавка» має у наявності такі бренди:

  • «DeLaMark»
  • «Green Max»
  • «I-Eco»
На фото широкий вибір натуральних побутових засобів від «Еко-Лавки»
Фото Наталії Біловол
 

Але як же обрати екозасіб для себе? Розбираємося.

Обираючи товар для догляду за житлом у магазині, споживачі часто стикаються з великим асортиментом брендів, не знаючи на що краще звернути увагу. Ми порівняємо три бренди, які зазначені вище, щоб ви могли визначити для себе кращий варіант.

Найбільша різниця «DeLaMark» серед інших – це те, що бренд має міжнародний сертифікат про підтвердження екологічно чистої продукції. На ринку має середню вартість товарів поміж інших двох виробників представлених вище. «Green Max» має менший асортимент за свого попередника, «DeLaMark», однак продукція зосереджена на боротьбі проти нагару, цвілі та грибка. А якщо ж шукаєте комплексні програми для кожного кутка будинку, то кращий варіант – це «I-Eco», які спеціалізуються на безпечній продукції. Власне виробництво «Еко-Лавки» змогло поєднати ефективність та приємні ціни. Їх засоби не викликають алергії та не містять фосфатів, порошкової форми чи консервантів.

Щоб обрати потрібний засіб для себе достатньо замислитись: для чого та на яку вартість розраховуєте. Прочитати склад та врахувати відгуки чи рекомендації продавця-консультанта «Еко-Лавки».

ТОП засобів та як ними користуватися?

Від плям на білизні, кисневий відбілювач «DeLaMark» – кращий вибір. Засіб чудово впорається зі стійкими плямами на білих та кольорових тканинах, не руйнуючи їх структуру, зробить колір яскравішим та ще й дезінфікує речі.

Найпопулярнішими засобами від «DeLaMark», за словами Тетяни, є саме для прання: порошки, гелі, кондиціонери, кисневий відбілювач. Пральні порошки від цього бренду (Universal, Color, White, Baby) – це концентрати, тому буде достатньо усього 2-3 мірні ложки на одне «середнє» прання при обов’язковій високій температурі. Усе через те, що на коротких програмах прання при низьких градусах безфосфатний порошок не встигатиме повністю розчинитися. Якщо у вас речі, які потребують прання при 40° – зупиніть свій вибір на гелях. Їх компоненти вже знаходяться у розчиненому стані через що зможуть швидше перейти у мийний розчин.

«Green Max» допоможе позбутися цвілі, грибкових уражень та нагару вдома. Екозасіб від бренду глибоко очищує від небажаних дефектів на будь-яких поверхнях та абсолютно безпечний для здоров’я людини. Без хвилювань можна використовувати у спальнях, дитячих кімнатах, холодильниках. Продукція для знежирення та видалення нагару має екологічну формулу на основі сольвенту Д-лімонену (природний розчинник з цитрусових – ред.), яка ефективно видаляє забруднення різної складності. А головне, не шкодить ні меблям, ні людині.

Спеціальний натуральний засіб від «Green Max» для дезінфекції та очищення харчових продуктів містить органічну формулу із «зелених» компонентів. Саме це дозволяє використовувати його щоденно. До складу входить молочна кислота, гідролат лайма, екстракти червоного грейпфрута та граната. Використовувати його можна на фруктах, ягодах, зелені, овочах, сухофруктах, яйцях тощо.

 - Овочі, фрукти, зелень – незамінні елементи повноцінного харчування та джерело вітамінів, мікроелементів й амінокислот. Але вся користь від їх споживання може бути зведена нанівець через наявність хімічних речовин. Особливо чутливим до дії хімікатів є дитячий організм. Те, з чим видільна система дорослої людини справляється без проблем, може спричинити серйозні розлади, отруєння і навіть захворювання у дитини. Через що екозасоби і є кращим варіантом на ринку, - розповідає Тетяна.

Продукція від «I-Eсo» – кращі помічники у прибиранні, бо очищують будь-які поверхні. Збалансована форма з активними речовинами повністю безпечна для людини та довкілля, не викликаючи ні алергії, ні подразнення. Екозасоби ефективно видаляють застарілий бруд, жир, пил, сажу, вапняні нашарування, іржу, стійкі плями тощо.

На фото лінійка власного виробництва від «Еко-Лавки» – «I-Eсo»
Фото Наталії Біловол
 

Придбати безпечний побутовий засіб можна в «Еко-Лавці» за адресою: вул. Козацький вал, 1 (поряд з торговим центром «Київ»)

Познайомитися з продукцією або дізнатися наявність можна в Instagram.

Графік роботи магазину: щодня з 9:00 до 19:00

Контактний номер телефону: (+380) 50 255 0775

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: