Завантаження ...

Обігрів кондиціонером — переваги альтернативного джерела тепла

Приміщення можна обігрівати каміном, пічкою, електрообігрівачем і навіть кондиціонером.

Альтернатив сьогодні дуже багато, кожен споживач може обрати, що йому по кишені. Серед усіх варіантів обігрів кондиціонером буде найкращим. Кондиціонери відповідають не лише за тепло, а й за якість повітря: рівень вологи, пилу тощо. Фільтри, що встановлені у ньому, чудово очищують кімнату. та це не всі переваги. Розгляньмо “плюси” більш детально.

Кліматична техніка це новий підхід до комфорту в оселі чи офісі. Затишок, стабільна температура, відсутність сторонніх запахів чи пліснявих грибків ось робочі задачі, що виповнює кондиціонер.

У чому переваги обігріву кондиціонером

Як тільки кліматична техніка почала не лише охолоджувати, а й обігрівати приміщення, попит на неї виріс у кілька десятків разів. Потрібен цілий рік, легкий в експлуатації, а головне безпечний.

Кондиціонери вже давно використовують для обігріву. Власники помешкання у багатоквартирних будинках вмикають прилади опалення ще задовго до початку опалювального сезону. Також кондиціонерами “опалюють” квартири та будинки навесні, і ось чому:

  • кондиціонер споживає менше електричної енергії;
  • висить нас стіні, тому не заважає;
  • працює тихіше;
  • не сушить повітря;
  • не створюють додаткове навантаження на мережу;
  • фільтрує повітря у приміщенні від пилу, іонізує (якщо передбачено у моделі);

Також є моделі, що не працюють при великих морозах. Взимку їх використовувати заборонено. Їх сьогодні велике різномаїття, тому кожен може обрати собі модель за бюджетом та вподобаннями: колір панелей, монтаж у стіну чи у стел, чи у вентиляцію та ін.

Де придбати якісну кліматично техніку?

Серед великої кількості магазинів, рекомендуємо звернути увагу на AirWind. Тут є моделі від таких відомих брендів: Dankin, Hier, Electrolux, Leberg, Neoclima тощо. У наявності різни види кліматичної техніки: інверторні, канальні кондиціонери, звичайні.

Компанія надає послуги із доставлення та монтажу. Також спеціалісти виконують чистку обладнання та ремонт. Тож якщо ви знаходитесь у Львові чи Івано-Франківську, обов'язково зазирніть на сайт магазину, будете приємно здивовані каталогом та ціновою політикою.

AirWind працює з 2014 року та вже зробив тисячі осель затишнішим, а офіси комфортнішими. За роки праці клієнтами компанії були супермаркети, салони краси, ресторани та звичайні жителі міст.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: