Завантаження ...

Демісезонні костюми NORFIN

Відпочинок на природі лише тоді комфортний, коли відпочивальнику не доводиться мерзнути в холодну пору року, потерпати від дощу чи снігу.

Комфортні умови для відпочинку здатні забезпечити демісезонні костюми NORFIN, які є універсальною одежею, здатною захистити від надмірної вологи, поривів вітру та холоду. Окрім того, такий верхній одяг є абсолютно безпечним та комфортним в користуванні, достатньо легким та ергономічним.

Найважливіші параметри всесезонного одягу

Всесезонному одягу торгової марки Norfin віддають перевагу досвідчені професіонали, мисливці, рибалки та просто мандрівники – любителі піших прогулянок, адже серед його характеристик присутні такі важливі чинники, як застосування:

  • зносостійкої «дихаючої» тканини та проклеєних швів, крізь які неможливе протікання вологи;
  • містких та зручних кишень, в яких можна зручно розмістити велику кількість вкрай необхідних під час подорожі речей;
  • численних способів регулювання, які дозволяють підігнати всі складові костюма під розміри та уподобання конкретного користувача.

Придбання всесезонних костюмів Norfin, як пишуть на сайті https://sundries.com.ua/ohliad-novynok-demisezonnykh-kostiumiv-norfin-2021/ є оптимальним рішенням з точки зору співвідношення ціни та якісних характеристик одягу. Під час виготовлення всесезонного одягу дизайнери відомої латвійської торгової марки врахували всі побажання досвідчених мисливців та рибалок щодо функціональних характеристик екіпіровки, а застосування високоякісних новітніх тканин та фурнітури робить його надійним та комфортним.

Асортимент всесезонного одягу ТМ Norfin та його особливості

Перелік моделей всесезонної одежі латвійського виробника включає декілька дизайнерських лінійок, які постійно оновлюються з врахуванням потреб та зауважень користувачів. Серед виробів, що користуються особливою популярністю варто відмітити костюми Norfin Feeder, що призначені для використання в період весни - осені. Для їх виготовлення використано мембранну тканину, яка забезпечує комфортну температуру тіла навіть при мінус 10 градусів та одночасно не викликає задухи і прекрасно виводить тепло. В якості утеплювача у костюмах використано інноваційний матеріал Hollofil, який робить їх теплими та легкими і не сковує рухи. Завдяки ергономічному дизайну власник костюма надійно захищений від поривів вітру.

Костюми Norfin Feeder Concept та Norfin Shell відрізняє також відрізняє висока водонепроникність, зручно розташований капюшон, можливість стяжки манжетів, подовжена спинка з можливістю стягування внизу для захисту від поривів вітру.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: