Завантаження ...

«Gruner Lviv Boutique Hotel» - затишне місце для відвідувачів Львова

Львів справедливо вважають Меккою для туристів з усіх куточків світу завдяки унікальній архітектурі, неповторному шарму львівських вуличок та парків, музеїв та закладів відпочинково-розважального спрямування.

До прийому туристів готові різноманітні заклади громадського харчування, бари та кофейні, де всі бажаючі мають змогу відчути справжній смак львівської кави та скуштувати галицькі смаколики. Для відпочинку туристи та гості Львова можуть скористатися послугами ексклюзивного і сучасного, незвичайного і стильного, по-домашньому затишного і душевного бутік готелю «Gruner Lviv Boutique Hotel», номери у якому можна заздалегідь замовити через сайт https://grunerhotel.com/.

Особливості бутік готелю у Львові

Особливістю бутік готелю «Gruner Lviv Boutique Hotel» є затишна атмосфера, створена для гостей та відвідувачів, яких тут приймають як найдорожчих та бажаних друзів. Тут ідеальне місце для всіх, хто віддає перевагу індивідуальності, шукає затишку та усамітнення, насолоджуючись комфортом та створеною гармонією. Справжні поціновувачі прекрасного отримають справжню насолоду, споглядаючи якість оздоблення, естетику та витонченість дизайнерської думки, ергономіку простору.

Дизайнерське рішення інтер’єру номерів готелю дозволяє гостям споглядати за вікном неперевершені пейзажі вуличок Львова, відпочивати та насолоджуватись сном на чудових ортопедичних матрацах величезних ліжок. Адміністрацію готелю дбає про рівень комфорту постояльців, використовуючи вишукану бельгійську постільну білизну, що відповідає запитам 5-ти зіркових готелів, надзвичайно м’які та водночас пружні подушки.

Готель розташований у центрі міста і завдяки неперевершеному дизайну та ввічливому персоналу створює атмосферу like at home – як вдома, де кожен постоялець може без остраху розслабитись, набратися сил та енергії, нових та незабутніх вражень, перебуваючи в умовах, максимально наближених до звичного домашнього затишку.

Хто обслуговується затишком та комфортом апарт-готелю

Постояльцями готелю можуть бути як іноземці, так і громадяни України, які віддають перевагу комфорту та домашньому затишку в поєднанні з умовами проживання, що відповідають рівню 5-ти зіркового готелю. Найбільш привабливим готель є для:

  • топ-менеджерів корпорацій та власників компаній;
  • селебреті та творчих особистостей, які шукають творчого натхнення та ексклюзивних умов проживання;
  • відомих українських та зарубіжних естрадних виконавців та артистів театру та кіно.

Віднедавна готель у центрі Львова Gruner Lviv Boutique Hotel уподобали відомі блогери, яких приваблює розташування закладу, його дизайнерське оформлення та наявність балкону, який здобув широку популярність в Instagram.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: