Завантаження ...

"Атлетіко" - "Манчестер Юнайтед": прогноз на матч Ліги чемпіонів

"Атлетіко" в поточному розіграші Ліги Чемпіонів ще не перемагав вдома, але чи зможе продовжити цю серію 23 лютого з "Манчестер Юнайтед"?

Нагадаємо, зараз проходять перша частина матчів ⅛ фіналу Ліги чемпіонів. Друга частина поєдинків пройде на початку березня. На порталі “ВсеПроСпорт” можна знайти прогнози на матчі Ліги чемпіонів з вигідними коефіцієнтами від букмекерських контор, які допоможуть зробити прибуткові ставки на ЛЧ.

“Атлетіко” виявився не в найскладнішій групі Ліги Чемпіонів – команда Дієго Сімеоне боролася за путівку до плей-офф із “Ліверпулем”, “Порту” та “Міланом”. Із сімома очками “Атлетіко” фінішував другим у групі, випередивши на два бали “Порту”, ​​на три очки позаду залишився “Мілан”. 

У чемпіонаті Іспанії “матрацники” поки що не мають особливого успіху, займаючи п'яте місце у таблиці з 42 очками в активі. 

"Манчестер Юнайтед" у своїй групі Ліги Чемпіонів був очевидним фаворитом - "червоні дияволи" опинилися в компанії "Вільярреала", "Аталанти" та "Янг Бойз". При цьому стартувала команда, тоді ще Уле Гуннара Сульшера, із сенсаційної поразки 1:2 від "Янг Бойз" у гостях. Однак ця невдача так і залишилася для Манчестер Юнайтед єдиною на груповому етапі турніру.

З 11 балами “червоні дияволи” виграли групу, випередивши другий “Вільярреал” на одне очко, третя “Аталанта” відстала на п'ять пунктів. 

В англійській Прем'єр-Лізі манкуніанці виступають поки що явно слабше, ніж очікували від них керівництво та вболівальники, розташовуючись за підсумками 26 турів на четвертому рядку в таблиці. 

"Атлетіко" вкрай нестабільний останнім часом - у восьми останніх матчах у всіх турнірах "матрацники" зуміли здобути лише три перемоги. Вдома у групі іспанці не змогли перемогти жодного разу, зумівши набрати у трьох домашніх поєдинках лише один бал – назвати їх фаворитом у цій зустрічі дуже складно. “Манчестер Юнайтед” також не ідеальний, але за якістю футболу “червоні дияволи” виглядають солідніше, як мінімум, нічию вирвати їм цілком під силу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: