Завантаження ...

Heavenpods - магазин одноразових Pod систем

Електронні сигарети дозволяють всім прихильникам, що відчувають залежність від тютюнопаління, робити це більш безпечно, не завдаючи особливої шкоди своєму здоров’ю та не спричиняючи надмірних незручностей для оточуючих.

На українському ринку вейпів заслуженою популярністю користується торгова марка Джул та її вейпи elf bar, які є одними з найбільш затребуваних на американському континенті завдяки економічності, продуктивності та фірмовому стилю. Продукція зазначеної торгової марки можна придбати в онлайн -магазині Heavenpods.

Особливості продукції від інтернет - магазину Heavenpods

Електронні девайси, що представлені в колекції інтернет – магазину Heavenpods містять спеціальну сольову рідину, за допомогою якої користувачі мають можливість розкрити всі тонкощі аромату та смаку харчових добавок, що зазвичай використовуються в електронних сигаретах та відчути справжню насолоду в процесі випарювання девайсів.
В інтернет – магазині Heavenpods представлені різноманітні моделі:  

  • одноразових вейпів, на кшталт elf bar 1500 та менш потужних за максимальною кількістю затяжок електронних сигарет. Конструктивною особливістю одноразових вейпів є приємний на дотик металевий корпус та відсутність можливості дозаправки картриджа;
  • POD-систем, що мають збільшену ємність акумуляторної батареї картридж, що можна перезаправляти. Корпус таких девайсів виготовлено з використанням абсолютно безпечних алюмінієвих сплавів та надміцного пластику;
  • картриджів (спеціальних капсул), що заздалегідь заправлені спеціальними рідинами або є порожніми і потребують додаткового заправлення.

Асортимент виробів для випарювання рідини від Heavenpods 

Окрім безпосередніх пристроїв, що слугують для випарювання – вейпів, інтернет – магазин пропонує споживачам різноманітні за смаковими якостями спеціально приготовлені рідини. Для їх виготовлення використані спеціальні харчові добавки, що поєднують в собі смаки тропічного міксу, синьої малини, полуниці з бананом, прохолодної коли чи фруктового лимонаду.
В асортименті виробів для випарювання, що пропонує інтернет – магазин, містяться як звичайні за виглядом електронні сигарети, так і вейпи, що мають унікальний дизайн, з ідеально продуманою геометрією корпусу, який, окрім того, має спеціальне протиковзаюче покриття. Різноманітний вибір смаків, що містяться в рідинах для випарювання, здатен задовольнити потреби всіх шанувальників вейпів, окрім того їх колекція постійно оновлюється.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: