Завантаження ...

Особливості ставок на кіберспорт

Частка ставок на кіберспорт стабільно зростає з ріку в рік у всіх букмекерських контор. Цей вид розваги став неймовірно популярним у всьому світі, а призові фонди деяких кібертурнірів (насамперед The ​​International по Dota 2) перевищують багато спортивних турнірів.

Як працюють ставки на кіберспорт

Букмекерські контори пропонують широкий вибір ставок на кіберспорт. Серед дисциплін: Dota 2, CS: GO, League of Legends, FIFA, PES, PUBG, Fortnite, Overwatch, Valorant та багато інших.

Незважаючи на великий вибір, основними дисциплінами в лініях букмекерів залишаються три: Dota 2, CS: GO та League of Legends. За цими іграм проводиться маса турнірів із солідними призовими фондами. Наприклад, у 2021 році на турнірі The International з Dota 2 розіграли 40 млн доларів, з яких переможець, забрав 18 млн!

У ставок на кіберспорт є свої особливості та переваги:

  • складності букмекерів при виставленні коефіцієнтів. Для складання лінії БК тримають у себе цілі штаби аналітиків, у яких не завжди знайдеться фахівець по кіберіграм. Часто різні контори на одну і ту саму подію пропонують різні коефіцієнти. Цим і може скористатися досвідчений беттор. Якщо він добре розуміється на кіберспорті;
  • зручність аналізу. Наприклад, у Доті можна побачити гру очима будь-якого геймера за допомогою інструменту Dota TV, також доступні численні трансляції на стрімінгових сайтах типу Twitch;
  • хороший вибір подій. БК розуміють, що кіберспорт поступово захоплює уми бетторів. Тому з кожним днем ​​у лініях стає дедалі більше кібердисциплін, турнірів та матчів.

До мінусів можна віднести все ще пристойну кількість договірних матчів. Організатори турнірів та інші контролюючі організації активно борються з цим явищем, але поки вони зустрічаються у великій кількості. Також серед недоліків можна назвати низькі ліміти.

Коефіцієнти на кіберспорт

Запам'ятайте, букмекерська контора ніколи не буде союзником беттора. Тому коефіцієнти на кіберспорт та будь-які інші дисципліни прогнозують лише переваги гравців про те, яка команда виграє, а не показують вам, хто дійсно має шанс на перемогу. Тобто, виставляючи низький коефіцієнт, букмекер не каже вам "Ця команда фаворит" - він просто вважає, що беттори вважають цю команду фаворитом!

Великі букмекерські контори на мають штати аналітиків, які формують лінії, оцінюючи шанси команд у кіберспорті. Але якщо букмекер невірно оцінює шанси, він не отримає прибутку. Тут у бетторів і з'являється шанс зловити високий або просто невірний коефіцієнт і зробити вдалу ставку.

Зробити ставки на кіберспорт можна у будь-якого букмекера. Гарний розпис та непогані ліміти пропонують "1хбет", GGBET, "Париматч". GGBET взагалі позиціонує себе як суто кіберспортивний букмекер і дає не лише дуже широку лінію, а й великий вибір маркетів на той чи інший матч. На сайті GGBET https://gg205.bet/uk-ua/ ви можете ознайомитися з повним списком ігор та укласти парі на кібертурніри.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: