Завантаження ...

Модульні будинки від компанії Artmetall

Реалії українського сьогодення не викликають особливого захвату. Відкрита агресія рф призвела до величезних збитків для економіки України, спричинила руйнування її інфраструктурних об’єктів, багатоквартирних будинків та приватних садиб.

Модульні будинки від компанії Artmetall

Внаслідок бойових дій на сході України, із-за постійних обстрілів з боку військ рф, без даху над головою залишились тисячі українських сімей, які до того ж змушені евакуюватись в більш безпечні регіони нашої держави. Задля швидкого забезпечення житлом вимушених переселенців та сімей, що залишилися без власного житла, встановлюють модульні будинки https://artmetall.ua/modular-construction.html, спорудження яких здійснюється впродовж 3-4 тижнів.

Характерні параметри модульних будинків від компанії Artmetall

До початку холодів залишилося не більше двох-трьох місяців, за які збудувати повноцінне житло для громадян, що втратили свої домівки внаслідок війни, є надзвичайно складно. Як вихід з ситуації компанія Artmetall пропонує будівництво модульних будинків, які можна ввести в експлуатацію впродовж одного місяця – за три тижні конструкції будинку будуть виготовлені на заводі, впродовж одного дня готові конструкції будуть змонтовані на заздалегідь облаштованому майданчику.

Окрім вимушених переселенців та осіб, що втратили власне майно модульні будиночки можуть використовуватися для потреб:

  • малих чи великих підприємств, де може бути облаштований невеликий цех чи швейна майстерня;
  • малих та середніх закладів торгівлі для розміщення невеликих кіосків чи створення власної мережі магазинів;
  • приватних підприємців, які можуть облаштовувати в них автосалони, сервісні майстерні СТО, пункти шиномонтажу чи автомийки.

Окрім переліченого застосування модульними будинками можуть скористатися власники дачних ділянок, використовуючи їх як садові будиночки.

Декілька переваг модульних будиночків

Основу модульних будиночків від компанії АРТМЕТАЛ складають ідентичні та максимально уніфіковані блоки- контейнери, що дозволяє їх швидкий монтаж. Окрім того, використанню модульних будинків сприяє:

  • можливість будь-якого планування без обмеження кількості кімнат, надійність конструкції не поступається капітальним спорудам;
  • забезпечення модулів всіма видами комунікацій, включаючи освітлення, системи водопостачання та каналізації;
  • можливість виконання робіт з спорудження модульних будинків (чи містечок) незалежно від пори року та погодних умов.

Конструкція модульних будиночків не належить до споруд капітального будівництва, тому їх облаштування не вимагає величезної кількості дозвільних документів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: