Завантаження ...

Короткий огляд iPhone 14

Вихід нової 14-ої за рахунком моделі айфону з нетерпінням очікували мільйони власників мобільних пристроїв з логотипом Apple. Мрії, як відомо збуваються, і у вересні 2022 року стартував продаж нових гаджетів, які окрім звичного дизайну відзначаються більшою потужністю та продуктивністю, що відкривають для власників гаджетів нові можливості для виконання надскладних завдань.

Серед оновлених функцій, які притаманні iphone 14 256 – наявність вдосконаленого акселерометра, що дозволяє виявляти можливі зіткнення та невідкладно інформує відповідні екстрені та аварійні служби про аварійну ситуацію навіть за допомогою супутникового з’єднання (при умові відсутності стільникового зв’язку).

Вивчаємо оновлені технічні параметри

Завдяки використанню додаткового ядра в графічному процесорі продуктивність гаджета, як запевняють виробники, зросла на 18%. Окрім того, в оригінальному iphone 14 встановлено нову операційну систему та низку інших нововведень в програмне забезпечення, що дозволяють розміщувати ще більше мобільних додатків та окремих програм і файлів. Окрім iphone 14 на 256 Гб виробники пропонують моделі з вбудованим сховищем на 128 Гб та 512 Гб.

Наявність в айфоні 14 гіроскопа з розширеними динамічними характеристиками допомагає відстежуванню раптових змін у положенні автомобіля, де перебуває власник айфону, а барометр реагує на зміну тиску внаслідок розкриття подушки безпеки всередині авто, що зазнало аварії. Окрім того, на різке (екстремальне) зростання звуку при аварійній ситуації реагують мікрофони гаджета, інформація з яких разом з даними гіроскопа та барометра зчитується спеціальними датчиками та передається в аварійні служби та контактним особам з окремого списку.

В айфоні 14 зазнали суттєвих змін апаратне та системне оснащення модулів фронтальної та основної камери, що дозволило покращити на 49% якісні параметри зйомки за умов недостатнього освітлення та в нічний час, де камера охоплює більш дрібніші деталі та тіні.

Декілька суттєвих відмінностей

В порівнянні з своїми попередниками айфон 14 відрізняється:

  • наявністю більш потужного акумулятора, що дозволяють експлуатацію гаджета у звичному робочому режимі впродовж 20 годин без підзарядки (впродовж 16-ти годин при безперервному перегляді відео);
  • підтримуванням стандартів бездротової зарядки, включно з можливістю швидкої зарядки з використанням потужності спеціального адаптера (до 50-вісоткової підзарядки за допомогою адаптера достатньо лише півгодини);
  • збільшенням показників яскравості спалаху True Tone на 10%.

Зважаючи на стильний дизайн, покращену автономність та збільшену потужність Айфон 14 вже став справжнім бестселером серед поціновувачів гаджетів Apple.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: