Завантаження ...

Послуги просування в інтернеті від SEO SOLUTION

В часи суцільної комп’ютеризації та діджиталізації значна частина бізнесової діяльності здійснюється в інтернеті.

Завдяки сайтам великі будівельні та фармацевтичні компанії, підприємства металургії, зводи з виробництва комп’ютерної та побутової техніки проводять успішні рекламні акції в соціальних мережах та через контекстну рекламу щодо своєї продукції, товарів чи послуг. Значна частина вироблених товарів побутового вжитку продається через інтернет-магазини, які також зацікавлені в ефективному лендингу, що може забезпечити компанія SEO SOLUTION (деталі тут: seosolution.ua/ua/prosuvannya-sajtu-sumy.html).

Послуги, що надає компанія

Завдяки оперативному та грамотному підходу до продукування інтернет-маркетингу підвищується ефективність Е-комерції, певний товар/послуга чи бренд стає пізнаваним серед потенційних клієнтів/покупців, як наслідок збільшується кількість відвідувачів сайту та зростають продажі. Окрім створення окремих сайтів під ключ в процесі просування певних товарів чи брендів через інтернет-маркетинг компанія використовує:

  • методи SEO-просування та контекстної реклами з одночасною розробкою авторського дизайну;
  • реклами та просування за допомогою найбільш популярних соціальних мереж;
  • адаптацію сайту для використання мобільних пристроїв, в тому числі шляхом застосування спеціальних додатків

В арсеналі компанії є величезний досвід щодо створення корпоративних сайтів, окремих сторінок та сайтів-візитівок, односторінкових веб-ресурсів та інтернет-магазинів з величезним асортиментом товарів, сайтів-каталогів та лендингу, що спонукає відвідувача сайту до проведення певних дій, на кшталт купити окремий товар, зробити попередню заявку, зробити підписку чи провести реєстрацію.

Характерні переваги інтернет-маркетингу

Завдяки грамотному SEO-просуванню, що сприяє значному підвищенню конверсії та забезпечує високі результати у видачі пошукових систем, бізнес чи бренд стає пізнаваним серед максимально великої кількості користувачів інтернету, і як наслідок стає більш успішним завдяки збільшенню продаж.

Контекстна реклама сприяє залученню до операцій купівлі/продажу товарів чи послуг максимальної кількості клієнтів. Завдяки такій рекламі можна успішно просувати як нові види товарів та вже відомі бренди, сприяючи їхній популяризації серед потенційних покупців. Серед переваг контекстної реклами – досягнення напрочуд швидкого ефекту та можливість оплати тільки за кліки, зроблені відвідувачами сайту.

Ще одним ефективним засобом просування товарів/послуг за допомогою інтернету є реклама через просування в соціальних мережах, яка дозволяє закріпити бізнес в соцмережах та проводити відповідну роботу з цільовою аудиторією потенційних клієнтів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: