Пошук роботи разом з Jooble

Пошук нового місця роботи – напрочуд відповідальна справа, адже від її кінцевого результату залежить подальше життя людини, її майновий стан та добробут її сім’ї.

Пошук нового місця роботи – напрочуд відповідальна справа, адже від її кінцевого результату залежить подальше життя людини, її майновий стан та добробут її сім’ї.

В пошуках нового місця роботи чи можливих вакансій значно менше використовують оголошення в друкованих виданнях чи в інших засобах масової інформації, найбільш оптимальним рішенням в даному випадку є послуги спеціалізованих веб-порталів, які на запит «робота Шостка» видають декілька десятків можливих місць роботи чи вакансій, що пропонують роботодавці. Одним з найбільш популярних та відвідуваних сайтів з пошуку роботи є інтернет-ресурс Jooble.

Декілька характерних особливостей

Компанія Jooble працює в сфері інтернет-послуг з рекрутингу (пошуку вакансій для подальшого працевлаштування) більше 15-ти років, впродовж яких вказаний сайт відвідують щодня мільйони пошуковців, що проживають в 69 державах нашої планети. На сьогодні сайт належить до топової десятки сайтів щодо показників відвідуваності – за даними порталу SimilarWeb його щорічно відвідують понад 1 млрд. людей, для зручності яких сайт послуговується 25-ма робочими мовами. Основне призначення сайту – забезпечити пошуковцям вакансій максимально комфортні умови для швидкого пошуку нового місця роботи для працевлаштування.

Серед переваг сайту Jooble варто відмітити:

  • щоденну агрегацію доступних вакансій, що відображені на 140-ка тисячах ресурсів, розміщених по всьому світу;
  • використання найрізноманітніших джерел для пошуку відповідної інформації, на кшталт корпоративних сайтів компаній, найбільш популярних у користувачів соціальних мереж, класифайдів та інших ресурсів;
  • залучення до співпраці глобальних партнерів, таких як LinkedIn та Google, технологічні можливості яких також направлені на подолання проблем глобального безробіття.

Особливості української версії Jooble

На сьогодні інтернет-портал Jooble акумулював доступну інформацію в 1970-ти українських сайтів, та на запит пошуковця роботи здатен видати інформацію щодо 31 900 актуальних для працевлаштування вакансій. Пошук вакансій за допомогою сайту можна здійснювати після створення на сайті власного аккаунту з врахуванням інтересів пошуковця (ким він хоче працювати) та населеного пункту, наближеного до місця його проживання.

Окрім пошуковців можливостями інтернет-ресурсу Jooble можуть скористатися роботодавці, які пропонують актуальні для працевлаштування вакансії. За допомогою створеного на сайті профілю роботодавці отримали можливість самостійно зв’язуватися з претендентами на заняття вакантних посад, пропонуючи взаємовигідні умови для співпраці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: