Завантаження ...

Переваги кредитування Moneyveo

В Україні достатньо велика кількість фінансових установ, які надають кредити непрацюючим позичальникам, людям пенсійного віку чи студентам.

Серед них особливою популярністю відзначається онлайн-сервіс кредитування moneyveo, послугами якого за 8 років існування компанії скористалися майже 1,2 млн. жителів України, які отримали більш ніж 28 млрд. гривень у вигляді короткотермінових кредитів.

Деякі з переваг отримання мікрокредиту в Moneyveo

Позичальнику достатньо надіслати заявку на сайт Moneyveo, вказавши дані паспорту та ідентифікаційного коду, далі сервіс в автоматичному режимі аналізує дані заявки та в 99 випадках із 100 погоджує виділення мікрокредиту, максимальна сума якого у випадку першого звернення не буде перевищувати 17 000 гривень.

Висока популярність онлайн-сервісу зумовлена декількома факторами, насамперед:

  • максимально спрощеною процедурою отримання кредиту – для цього позичальнику достатньо мати гарантований доступ для інтернету, персональний комп’ютер чи мобільний гаджет, бути повнолітнім та дієздатним:
  • мінімальною кількістю документів, що підтверджують ідентифікацію особи – задоволення заявки на отримання кредиту відбувається на основі всього лиш двох документів – паспорта громадянина України та довідки з податкової інспекції про присвоєння ІПН.
  • лояльним відношенням до позичальників. Онлайн-сервіс не переймається негативною кредитною історією позичальника, для оформлення позики непотрібно шукати поручителів чи майна, яке можна залишити в заставу.

Особливості отримання кредиту в онлайн-сервісі

Онлайн-сервіс кредитування Moneyveo впродовж декількох років перебуває серед лідерів ринку надання послуг з мікрокредитування, адже всього за декілька хвилин новий позичальник може отримати до 17 000 гривень кредиту терміном на 30 днів всього під 0,01% за кожен день користування. У випадку виникнення форс-мажорних обставин, позичальнику надається три дні пільгового періоду, впродовж якого неустойка не нараховується.

На відміну від більшості мікрофінансових організацій, Moneyveo не обмежує віковий ценз позичальників, найстаршому позичальнику, який скористався послугами онлайн-сервісу було 92 роки, один з постійних клієнтів звертався за отриманням мікрокредиту 872 рази. Середній час обробки заявки потенційного позичальника складає 8 хв, для постійних клієнтів ця процедура скорочена до 2 хв, впродовж яких гроші будуть зараховані на банківську карту.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: