Завантаження ...

Натяжні стелі від компанії «Elit-Steli»

Облаштування натяжної стелі передбачає обов’язкове використання тканинного або плівкового полотна, яке натягується та фіксується під основою стелі за допомогою спеціальних багетів.

В залежності від виду матеріалів, що слугують основою для полотна, натяжні стелі можуть бути плівковими (ПВХ) або тканинними. Незалежно від виду матеріалу, використаного в якості основи, для всіх натяжних стель характерні високі параметри водонепроникності та простота в догляді, завдяки якому поверхня стелі впродовж тривалого часу буде привабливою та ідеально рівною.

Характерні особливості натяжних стель від компанії «Elit-Steli»

Асортимент натяжних стель, що встановлюються майстрами компанії «Elit-Steli», включає всі доступні на сьогоднішній день варіанти, включно з монтажем матових, сатинових, глянцевих та тканинних моделей, які відрізняються різними функціональними та дизайнерськими властивостями. Так:

  • за допомогою глянцевих стель можна створювати в приміщенні подібність дзеркального ефекту, що дозволяє візуально розширювати параметри будь-якого приміщення;

  • матові поверхні здатні до м’якого розсіювання світла, створюючи відповідний рівень комфорту та затишку;

  • використання сатинових стель, що відзначаються незначною текстурою, здатне імітувати будь-яку кольорову гамму, яка використовується для оформлення текстури тканин.

Завдяки підсвічуванню перфорованих основ, що виготовлені з ПВХ-плівки та містять отвори з різною формою та розмірами, на поверхні стелі можна створювати найрізноманітніші за оригінальністю декоративні ефекти. В текстурних натяжних стелях матеріал основи нагадує текстуру, виготовлену на зразок мармуру, дерева чи замші.

Установка натяжних стель

Спеціалісти компанії «Elit-Steli» здійснюють монтаж однорівневих та багаторівневих натяжних стель, в тому числі плоских, хвилеподібних, конусовидних та арочних. В якості основи використовуються різноманітні за кольоровою гаммою тканинні полотна (понад 20 відтінків) та ПВХ-плівка понад 150 забарвлень.

Під час виконання робіт, які можна замовити на сайті elit-steli.kiev.ua/ua/, фахівці компанії користуються сучасними інструментами та високоякісними комплектуючими. На використані матеріали компанія надає гарантію терміном на 20 років, якість виконання монтажних робіт підтверджено гарантією строком на 3 роки. Впродовж дії гарантійного терміну будь-які види робіт у випадку виникнення непередбачуваних ситуацій проводяться безкоштовно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: