Натяжні стелі від компанії «Elit-Steli»

Облаштування натяжної стелі передбачає обов’язкове використання тканинного або плівкового полотна, яке натягується та фіксується під основою стелі за допомогою спеціальних багетів.

Облаштування натяжної стелі передбачає обов’язкове використання тканинного або плівкового полотна, яке натягується та фіксується під основою стелі за допомогою спеціальних багетів.

В залежності від виду матеріалів, що слугують основою для полотна, натяжні стелі можуть бути плівковими (ПВХ) або тканинними. Незалежно від виду матеріалу, використаного в якості основи, для всіх натяжних стель характерні високі параметри водонепроникності та простота в догляді, завдяки якому поверхня стелі впродовж тривалого часу буде привабливою та ідеально рівною.

Характерні особливості натяжних стель від компанії «Elit-Steli»

Асортимент натяжних стель, що встановлюються майстрами компанії «Elit-Steli», включає всі доступні на сьогоднішній день варіанти, включно з монтажем матових, сатинових, глянцевих та тканинних моделей, які відрізняються різними функціональними та дизайнерськими властивостями. Так:

  • за допомогою глянцевих стель можна створювати в приміщенні подібність дзеркального ефекту, що дозволяє візуально розширювати параметри будь-якого приміщення;

  • матові поверхні здатні до м’якого розсіювання світла, створюючи відповідний рівень комфорту та затишку;

  • використання сатинових стель, що відзначаються незначною текстурою, здатне імітувати будь-яку кольорову гамму, яка використовується для оформлення текстури тканин.

Завдяки підсвічуванню перфорованих основ, що виготовлені з ПВХ-плівки та містять отвори з різною формою та розмірами, на поверхні стелі можна створювати найрізноманітніші за оригінальністю декоративні ефекти. В текстурних натяжних стелях матеріал основи нагадує текстуру, виготовлену на зразок мармуру, дерева чи замші.

Установка натяжних стель

Спеціалісти компанії «Elit-Steli» здійснюють монтаж однорівневих та багаторівневих натяжних стель, в тому числі плоских, хвилеподібних, конусовидних та арочних. В якості основи використовуються різноманітні за кольоровою гаммою тканинні полотна (понад 20 відтінків) та ПВХ-плівка понад 150 забарвлень.

Під час виконання робіт, які можна замовити на сайті elit-steli.kiev.ua/ua/, фахівці компанії користуються сучасними інструментами та високоякісними комплектуючими. На використані матеріали компанія надає гарантію терміном на 20 років, якість виконання монтажних робіт підтверджено гарантією строком на 3 роки. Впродовж дії гарантійного терміну будь-які види робіт у випадку виникнення непередбачуваних ситуацій проводяться безкоштовно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: