Завантаження ...

Як відновити дані з карти пам’яті?

Карти пам’яті або SD Card —  це зручний пристрій для збереження та переносу інформації. Вони бувають різних форм, розмірів, об’єму, типу інтерфейсу підключення. Крім того, відрізняється клас та обсяг карт пам’яті. Незалежно від характеристик карти пам’яті, є один спільний момент —  якщо пристрій пошкодити, збережені раніше файли стають недоступними. В цьому випадку варто звернутися за допомогою до Київ Дата Рековері, що дозволить отримати професійні послуги з відновлення інформації за доступними цінами.

Коли потрібно відновити інформацію з SD Card?

Є декілька випадків, коли необхідне термінове відновлення даних:

  • фізичне пошкодження корпусу карти пам’яті;
  • потрапляння вологи, води або іншої рідини;
  • карта пам’яті вимагає форматування, що заважає її звичайному користуванню;
  • інформація не була видалена, але карта показує, що вона пуста;
  • карта пам’яті не зчитується іншими пристроями.

Випадки з пошкодженням карти пам’яті досить розповсюджені. Це може виникнути за багатьох умов: через механічні причини, падіння у воду, несправність секторів пам’яті, невдале підключення. Крім того, потрібно враховувати ймовірність різноманітних апаратних та програмних помилок. Якщо звернутися в професійний сервісний центр, вдасться вирішити проблему швидко та надійно.

Відновлення карти пам’яті

Майстри для відновлення даних з карти пам'яті використовують професійне обладнання та програмне забезпечення. На самому початку обов’язково проводиться діагностика пристрою. Це дозволяє за короткий термін визначити проблему та вирішити її.

Скільки коштує відновлення даних з карти пам’яті?

Вартість відновлення інформації залежить безпосередньо від типу поломки:

  • Після видалення даних та форматування;
  • Помилки читання, носій не зчитується ПК;
  • Механічне пошкодження карти пам’яті;

Відіграє вагому роль також клас карти пам’яті. Чим вище клас у карти пам’яті, тим швидше буде відбуватися запис та читання інформації. Але, як показує практика, чим простіша карта, тим довше вона буде служити своєму господареві.

Потрібно враховувати і те, що карти пам’яті мають різний тип файлової системи, що також безпосередньо впливає на відновлення даних. Остаточна вартість відновлення інформації встановлюється лише після попередньої діагностики.

Усі зазначені роботи здатні виконати майстри з відновлення інформації на різних носіях. При цьому, індивідуальний підхід, максимально короткі терміни виконання замовлення гарантуються кожному замовнику. До роботи приймаються навіть випадки підвищеного рівня складності, незалежно від типу флеш носіїв.

Тому, якщо потрібно відновити дані з карти пам’яті, варто звернутися саме до Kyiv Data Recovery. Це не тільки дозволяє збільшити ймовірність успішного відновлення даних, але і дає можливість скористатися послугами професійних майстрів за вигідними цінами. Замовник платить тільки за результат, а безкоштовна діагностика здійснюється протягом 15-20 хвилин. Приймаються пристрої зі всієї України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: