Інноваційні технології у виробництві постільної білизни – нові матеріали для комфортного сну

Матеріали, які використовують для комплектів, відрізняються зовнішнім виглядом та деякими характеристиками.

Матеріали, які використовують для комплектів, відрізняються зовнішнім виглядом та деякими характеристиками.

Сучасний набір постільної білизни – це набагато більше, ніж звичні комплекти з бавовни або шовку. Вимоги покупців постійно змінюються, що змушує виробників переглядати технологічні процеси та вдосконалювати свою продукцію. Саме тому у магазинах домашнього текстилю, наприклад Podushka.ua, можна знайти велике різноманіття аксесуарів для сну, виготовлених з інноваційних матеріалів. 

Види сучасних тканин для постільної білизни

Матеріали, які використовують для комплектів, відрізняються зовнішнім виглядом та деякими характеристиками. Але всі вони є гіпоалергенними, дихаючими, зносостійкими та приємними на дотик. 

Волокна бамбука

М’яка та ніжна тканина рослинного походження з унікальною антибактеріальною властивістю. Завдяки цьому у ліжку не розмножуються шкідливі мікроорганізми, та постільна білизна не поглинає запахи, тому довше залишається свіжою. Це чудовий варіант для людей з чутливою шкірою. А за рахунок терморегулюючих властивостей речами для сну з бамбуку можна користуватися як взимку, так і влітку. 

Фото https://podushka.com.ua/. Постільна білизна Altinbasak Bamboo Dome

Тенсел

Високотехнологічна тканина з евкаліптових волокон, яка має 100% натуральний склад. Така постільна білизна характеризується надзвичайною міцністю, а завдяки особливій структурі на ній не утворюються катишки. Також вона не електризується, витримує багаторазове прання та не вимагає прасування.

Мікрофібра

Ультратонке поліефірне волокно, з якого шиють не тільки постільну білизну, а й модні покривала на ліжко. По експлуатаційним якостям вироби з мікрофібри наближені до бавовняних речей, але вони більш легкі, м’які, міцні та стійкі до механічних впливів. За рахунок численних пор тканина набуває високої гігроскопічності та прекрасно пропускає повітря. А завдяки оксамитовому ефекту постіль чудово підходить для холодної пори року. 

Фото https://podushka.com.ua/. Покривало Стиль Люкс Ideia

Софткотон

Сумішева практична тканина, яка виготовляється з бавовни, віскози та синтетичних мікроволокон (нанофайберу). Завдяки такій комбінації постільна білизна набуває покращених експлуатаційних характеристик. Внаслідок щільного переплетення волокон матеріал має високу стійкість до забруднення та практично не мнеться. Білизна з софткотону здатна підтримувати комфортну температуру тіла у будь-яку погоду, тому це гарний варіант всесезонного комплекта. 

Сучасні матеріали більш “пристосовані” до умов активного використання. Тож постільна білизна з них буде довго радувати своїм чудовим зовнішнім виглядом та приємними тактильними відчуттями. Єдина відмінність комплектів полягає у ціні, тому при виборі домашнього текстилю у першу чергу слід відштовхуватися від наявного бюджету.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: