Завантаження ...

Як організувати домашній або робочий простір

Щоб людина з задоволенням перебувала в приміщенні, там потрібен не лише якісний ремонт, але й затишна атмосфера.

У її формуванні велика роль належить меблям. Вони мають відповідати дизайну приміщення, а також не займати багато місця, адже питання корисної площі завжди актуальне як в офісі, так і вдома.

Пропозиція для українців

У будь-якому приміщенні важливо організувати зберігання речей. У квартирі це можуть бути господарські засоби, одяг, книжки, техніка та ін. В офісі до переліку може бути додана різноманітна документація. Загалом не в тім річ, що, як і де ви зберігаєте, важливо, як ви це робите.

На допомогу в такому разі прийде шафа купе. Вона не займає зайвого місця, але всередині її можна розмістити багато чого – від одягу до комп’ютерів. Цей тип меблів назвати інноваційним навряд чи доречно, адже вони на ринку України присутні щонайменше 25 років. Але впродовж цього часу доведена доцільність їхньої присутності в кожній оселі.

Існує також багато рішень щодо зовнішнього оформлення. Пропонуються різноманітні кольори:

  • чорний;
  • білий;
  • бежевий;
  • кремовий;
  • коричневий тощо.

Якщо вас зацікавила така пропозиція, меблевий магазин «Дубок» https://www.dybok.com.ua/ стане вам у пригоді. Компанія пропонує широкий асортимент продукції від відомих виробників. Гарантована не лише її якість, але й екологічність, адже всі вироби виготовляються з матеріалів, які не шкодять здоров’ю. Вони міцні, витримують великі навантаження. Ламінована поверхня є водостійкою, тому на ній не накопичується пил. Через це меблі не потребують особливих умов догляду – для цього достатньо звичайної вологої серветки.

Технічні нюанси

Головною особливістю шаф-купе є система відкривання й закривання дверей, яка діє за допомогою спеціальної напрямної та підшипникових роликів. Вони забезпечують рух полотна. На шафах-купе з підвісною системою відкривання двері підвішуються на верхній частині профілю. На накатних меблях полотно закріплюється на нижній напрямній.

Шафи-купе бувають корпусними та вбудованими. Останні не можуть самостійно використовуватися, тому що в них немає каркаса. Вони вбудовуються в стінку, але не займають простору в приміщенні. Корпусні шафи мають стінки, дах, та підлогу. Вони потребують певного простору, але в разі потреби їх можна переміщувати (навіть перевозити) в інше житло або офіс.

Раціонально використати простір можна, встановивши кутові шафи-купе. У продажу є також модульні конструкції, які мають велике значення для дизайну. Ви можете самостійно формувати меблі в єдиному стилі (процес варто порівняти з грою «Лего»). У разі потреби розміщення меблів змінюється, а необхідні елементи докуповуються.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: