Завантаження ...

Як безкоштовно і безпечно придбати нерухомість у Польщі та придбати її для іноземних громадян?

Іноземні громадяни часто бажають придбати нерухомість у Польщі, але відсутність знань про місцеві правила та умови змушують їх запитуватися.

У межах цієї статті ми детально розглянемо особливості купівлі нерухомості у Польщі для іноземних громадян та допоможемо Вам безпечно придбати власність.

Процедура придбання нерухомості в Польщі

Придбання нерухомості у Польщі може здійснюватися за допомогою двох основних процедур:

  • Купівля за допомогою договору приватизації;

  • Купівля за допомогою договору купівлі-продажу.

Для багатьох громадян Польщі, а також для іноземних громадян, ця процедура не завжди є зрозумілою. Але така заплутаність процесу не повинна бути причиною страху. Отже, ми пропонуємо Вам детальну інструкцію про придбання нерухомості у Польщі.

Чому купувати нерухомість у Польщі?

Польща є привабливою для інвестицій у нерухомість. Крім того, нерухомість у Польщі, на відміну від інших країн Європи, має досить низьку вартість. Численні послуги, які надає правительство, дозволяють отримати знижку при придбанні землі. Також існує програма «Імміграція за придбання нерухомості», яка дозволяє іноземним громадянам отримувати додаткові пільги при придбанні. Для громадян України також є додаткові пільги, завдяки цьому вони можуть придбати нерухомість за більш низьку вартість.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: