Завантаження ...

Види автокосметики і для чого вона потрібна

Автокосметика дає транспортному засобу можливість працювати краще й мати презентабельний вигляд. Спеціальний догляд обирають автовласники, які дбають про свій автомобіль і прагнуть якомога довше користуватися ним у незмінному вигляді чи готують його до продажу. Великий вибір відповідних хімічних товарів ви знайдете в інтернет-магазині NanoMarket.

Призначення окремих видів автокосметики

До базового набору для початківця, який планує якісно доглядати за лакофарбовим покриттям, салоном та двигуном, на думку експертів, має входити така автокосметика:

  • Склоочисники. Це велика група товарів, до якої належать різноманітні спреї, піни та рідини. Їхня особливість полягає в тому, що вони якісно прибирають бруд зі скла, не залишають після себе плям і розводів, а також створюють непомітну захисну плівку, яка запобігає подальшому забрудненню поверхні. Це потрібно, щоб спростити догляд за склом у майбутньому. В окремих склоочисниках наявні компоненти, що прискорюють скочування дощових крапель.

  • Класичні автошампуні. Легко змивають забруднення з лакофарбового покриття кузова й надають йому природного блиску. У деяких випадках ця автокосметика має в складі компоненти, що запобігають утворенню корозійних уражень на металевих поверхнях.

  • Очищувальні автошампуні. Призначені для видалення складних забруднень — залишків комах, смоли дерев. У розведеному вигляді можуть використовуватися як класичні автомобільні шампуні.

  • Поліролі та інші засоби для відновлення лакофарбового покриття. Ефективно усувають мікроскопічні тріщини та подряпини, повертаючи кузову первісний вигляд. Додатково очищують і дезінфікують поверхню.

  • Очисники пластику та гуми в салоні авто. Хімічні товари, що усувають забруднення, освіжають зовнішній вигляд салону. Вони здатні розчинити наліт від тютюну, олії, смоли. За умови регулярного використання такі засоби запобігають розтріскуванню гумових деталей.

  • Очисники колісних дисків. Розроблені спеціально для догляду за поверхнею кованих і литих дисків, якісно видаляють із них гудрон.

  • Очисники двигуна. До цієї категорії належать піни й рідини для протирання (потребують та не потребують змивання відповідно), що розчиняють і видаляють навіть стійкі забруднення під капотом автомобіля.

Хімічні товари NanoMarket — це великий вибір автокосметики провідних світових виробників. В інтернет-магазині можна придбати якісну, багаторазово перевірену продукцію для побутових і промислових споживачів. Замовлення на сайті приймаються цілодобово, на вибір пропонується кілька зручних варіантів оплати та доставки.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: