Завантаження ...

Як обрати правильні капсули для прання: Ariel чи Vizir?

Капсула для прання містить гель — концентрований рідкий мийний засіб. Кожна подушечка розрахована на одне прання. Це неймовірно зручно у використанні. Придбати капсули для пральної машини https://himopt.com.ua/ua/ctiralnie-poroshki/tabletki-kapculi-dlya-ctirki/ariel-ru рекомендуємо в магазині Himopt.

Особливості пральних капсул Ariel

Замість того, щоб турбуватися про правильну дозу чи попередню обробку плям, просто помістіть капсулу Ariel у барабан пральної машини, перш ніж покласти одяг.

Бренд Ariel пропонує різні капсули з гелем:

  • для білого одягу;
  • для кольорової білизни;
  • капсули 3 в 1, 4 в 1 та All in One.

Більшість з цих мийних засобів здатні виводити плями. Формула проникає у волокна, видаляючи як видимі, так і невидимі плями. Оболонка розчиняється у воді вже при 20–30 градусах. За силою впливу на плями подушечки у 2–3 рази сильніші за порошок.

Капсули Ariel мають кілька камер з різним вмістом. Коли оболонка розчиняється, поступово додаються різні компоненти:

  • ПАВИ швидко виводять забруднення з волокон матеріалу;
  • фосфонати знижують жорсткість води;
  • ензими допомагають швидкому очищенню;
  • ароматизатор додає легкий аромат свіжості;
  • відбілюючі речовини залишають одяг білим.

Ariel пропонує кілька ароматів, серед яких легко знайти приємний для себе варіант.

Особливості капсул для прання Vizir

Капсули з гелем Vizir дуже прості у використанні, тож прання буде швидким. Вони дають чудові результати всього за кілька хвилин. Виробник пропонує різні пакування: на 36, 39, 43 50 капсул. Для одного прання достатньо однієї капсули, тому не варто дивитись на доволі високу ціну — ви отримаєте пральний засіб на довгий час.

Трикамерні капсули Vizir глибоко очищають, видаляють забруднення та надають блиск тканинам. Оболонка швидко розчиняється під час прання. Подушечки можуть використовуватися як для білих, так і для кольорових тканин.

Особливості та властивості:

  • потрійна дія глибоко очищає, видаляє забруднення та додає блиск тканинам;
  • 1 подушечки достатньо на 5 кг одягу;
  • підходить для білих і кольорових тканин;
  • швидко розчиняються навіть у холодній воді.

Засіб цього виробника не містить фосфатів, тому підходить для дитячих речей.

Відмінності між капсулами для прання Ariel та Vizir

Між продуктами Ariel та Vizir більше схожих характеристик, ніж відмінностей. Вони мають багатосекційну структуру, розчиняються у холодній воді та доступні у різних упаковках. Обидва виробники пропонують варіанти для білих та кольорових речей, а також універсальні засоби.

Ariel пропонує більше ароматів та більше різноманіття пакувань. За вартістю одного прання обидва виробники пропонують приблизно однакові показники.

Як правильно вибрати капсулу для прання

Відомі виробники пропонують гіпоалергенні та безпечні капсули, тож рекомендуємо обирати саме їхню продукцію. Склад у більшості виробів схожий, але все ж варто звернути на нього увагу. В залежності від призначення у ньому можуть бути:

  • компоненти для надання речам м’якості;
  • активні речовини, що виводять складні забруднення;
  • відбілювач;
  • ароматизатор.

Для білих речей краще вибрати засіб із відбілюючими речовинами у складі, які не тільки виводять плями, а й зберігають білизну матеріалу. Такий засіб не підходить для вовни, шовку та чорних речей.

Для кольорових речей необхідні капсули, що добре працюють у теплій воді. Вони розчиняються при низькій температурі, дбайливо впливають на волокна і зберігають яскравість фарб.

Для дитячих речей краще обрати безфосфатний засіб, що не викликає алергії. Також слід приділити увагу аромату — виробники пропонують різні варіанти.

Не останню роль грає і вартість, але оцінюючи її, слід враховувати кількість капсул в упаковці. Якщо ви завантажуєте до 5 кг речей у машинку, достатньо 1 капсули. Тож, якщо ви перете раз на тиждень, такої упаковки вистачить на 50 тижнів, або цілий рік.

Сучасний ринок пропонує велику кількість засобів для прання. Це не обов’язково порошок. Капсули — це швидко і зручно, їх можна класти у барабан машинки. Обираючи Ariel чи Vizir в магазині Himopt, ви отримуєте ефективний засіб для очищення будь-яких речей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: