Завантаження ...

Як виготовити VIP-номера та їх дублікати

ВІП-номери автомобілів можна застосовувати та встановлювати легально і ця процедура в основному потребуватиме додаткових витрат, ніж складності оформлення.

Інше питання – виготовлення. Швидко виготовити чи замінити втрачені VIP-номери можна за посиланням https://autonomera.ua/vip-nomera/. Приватний виробник номерів для автомобілів в Україні ТОВ “Автономери” пропонує послуги із виготовлення міцних, стійких до різних погодних умов, виготовлених за всіма правилами і стандартами, номерних знаків для авто більшості типів та різновидів.

Компанія має майже двадцятирічний досвід роботи щодо виготовлення номерів для транспортних засобів будь-якого призначення. Для виготовлення застосовується спеціалізоване промислове обладнання, що дає високу якість виробів. Передбачено виконання всіх вимог щодо відбивання світла, застосування потрібного кольору та форми. Також всі номери обов'язково маркуються виробником, як це і передбачають нормативні документи. 

VIP-номер: всі особливості такого номера

Номера рівня VIP є насправді лише “зовнішньою оболонкою” для звичайного номерного знаку. Насправді, будь-який власник ВІП-номера є реальним власником звичайного номера, але за певну плату, власник отримує особливе виконання літерними чи цифровими позначками. Такі номери мовою закону називають “індивідуальними автомобільними номерами із додатками”. Але суті це не змінює – дійсно ВІП-номер є лише додатком до основного звичайного номера для автомобіля. 

На ВІП-номері можна позначити:

  • символи у кількості 3…8 одиниць;
  • обов'язково має бути дві “регіональні” літери;
  • у номері може бути зазначено цифри;
  • на поверхні номера може наноситись додатковий графічний елемент – малюнок, символ, зображення, якщо це не протирічить обмеженням законодавства.

Під час оформлення номерного знаку на авто, таке замовлення має бути виготовлено за особливим замовленням та виключно внаслідок приватного бажання.

Вартість оформлення такого номерного знак в залежності від його складності коливається у межах 7…20 тисяч. Мова лише про отримання від державних реєстраторів номерів самого дозволу використовувати унікальний знак.

Розміри та інші вимоги до ВІП-номерів

ВІП-номери автомобілів віднесено до особливого 7 типу та підтипу 7-1 призначення номерних знаків. У них особливі розміри та кольори, що суттєво відрізняються від звичайних номерних знаків:

  • висота номерного знаку – 112 мм;
  • довжина 520 мм;
  • колір фоновий  – білий;
  • цифри, літери – чорні;
  • обов'язковість світлоповертальних властивостей поверхні на всій площі знаків.

ВІП-номери встановлюються за загальними правилами. І всі ці правила мають бути враховані обов'язково у виготовленому номерному знакові, в тому числі щодо неприпустимості встановлення обмежень для огляду номера та його розпізнання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: