Завантаження ...

Нарізайте кубиками свій шлях до перемог з ігровим автоматом Slashimi

Насправді суші в перекладі з японської означає «кислий смак», оскільки традиційний спосіб приготування суші передбачає використання оцтового рису для збереження риби.

PR9PO07pgrhXEN-2jjsAwAdUeqI1f-iFXMc_xnNssD68eqKtg2xQbULy-i6tVIqu3Bi-nGbicirEJ3YIWMGjRES_rCjZvluZ6z384y8o9wE7hddhrz5DrByHi_9VmJi3o6gAy1pB9Lz0JHqTjzg82j4

Цю техніку було розроблено в той час, коли холодильні пристрої були недоступні, тому оцет допоміг зберегти рибу свіжою та безпечною для споживання. Згодом суші перетворилися на форму мистецтва, а шеф-кухарі всього світу експериментували з різними смаками, текстурами та стилями подачі.

Тепер, коли ви знаєте більше про суші, насолоджуйтеся всіма смаками та текстурами великих виграшів зі слотом Slashimi в топ онлайн казино.

Отримайте своє замовлення

Трохи над шеф-кухарем суші ви помітите один додатковий символ. Цей символ покаже, які символи на барабанах будуть розділені на дві частини, що дасть вам більше способів виграти. З кожним обертанням над головою шеф-кухаря з’являтиметься новий символ, і всі екземпляри цього символу на барабанах розрізатимуться навпіл.

Маленькі шматочки васабі можуть з’являтися поруч із символами під час будь-якого обертання. Якщо на барабанах одночасно з’явиться три або більше цих шматочків, ви розблокуєте раунд безкоштовних обертань. Після запуску ви зможете вибрати бажаний шматок суші. Тоді ваш раунд безкоштовних обертань розпочнеться з того, що всі символи суші, які ви віддаєте перевагу, розділятимуться на дві частини під час обертання. Крім того, якщо символ розділити на дві частини, він стане липким. Це дає вам шанс створити вражаючі виграшні комбінації під час вашого раунду безкоштовних обертань.

Нарешті, пляшка з соєвим соусом виступатиме як дикий символ слота, замінюючи інші символи для завершення виграшних комбінацій.

Слот Slashimi смачний чи огидний?

2MOIwaIRvFoxFjpXxPEpVsOEtwgnPtQS510HW0UFW2jYAU7ZUisy2PZ35-kKhTnxNgVdslsXGahRIMQ6X_YQ32sEGOt73e1XflD7KTTOyp5blmFbZeWPzbGulmzSG9qENv-UHJ6NjRiJHb_FQsz52dM

Play'n GO абсолютно вибив його з парку зі слотом Slashimi. Графіка, можливо, є моєю улюбленою частиною – це таке тепле та привабливе середовище. Деталі також такі чудові. Якщо ви залишите котушки нерухомими надто довго, шеф-кухар почне готувати суші, нарізаючи рибу. У цьому слоті так багато життя, і я справді люблю його. Бонусні функції також чудові. Вони так добре інтегровані в тему. Можливо, це ще один слот з 2023 року, який увійшов до п’ятірки моїх улюблених слотів усіх часів.

Слот має високу волатильність, тобто вам доведеться чекати довше, ніж вам хотілося б, між великими виграшами. Максимальний множник у 5000 разів означає, що навіть якщо ви ставите мінімум 4 гривні, ви все одно можете очікувати чудових виграшів. А якщо ви віддаєте перевагу ставці на максимальну суму у 2000 гривень, ви отримаєте шанс погнатися за максимальним виграшем у 10000000 гривень. Слот має RTP 96,2%.

Якщо ви шукаєте кілька інших химерних слотів від Play'n GO, я рекомендую спробувати Reactoonz і Banana Rock.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: