Завантаження ...

Для чого потрібен SEO-аудит?

Сайт має кожна кожна компанія. Але щоб він працював та приносив прибуток, потрібно налагодити рекламу. Рекламна компанія дозволяю вивести компанію на новий рівень: підвищити кількість потенційних клієнтів, знайти партнерів. Але, як розібратися чи працює реклама чи ні. Та які чинники впливають на її ефективність?

Без паніки! На допомогу приходить СЕО-аудит від спеціалістів сайту https://wedex.com.ua/poslugy/seo-audit/, що допомагає виявити проблеми неефективності обраної реклами. Це сучасний спосіб аналізу та вибору оптимального способу запуску реклами. 

Що таке СЕО-аудит та як його використовувати?

СЕО-аудит — це низка ефективних методів, що допомагають виявити слабкі місця у оптимізації пошукових запитів. Саме по пошуковим запитам відбувається перехід на сайт. Якщо вони були складені неправильно. або є ще якісь прогалини, СЕО-аудит допомагає виявити проблему та вирішити її. 

Неможливо уявити стратегію розвитку реклами без аудиту. Він задає об'єм та ефективні способи виправлення поточної ситуації. Аудит проводить команда професіоналів. Завдяки злагодженій роботі, проблема з недоліками вирішується швидко та збільшується ефективність пошукових запитів.

СЕО аудит використовують:

  • При першому запуску компанії. На першому етапі завжди важко виявити, який вид реклами буде ефективним. Тому практикується запуск одразу декількох типів. Тоді використовується аудит для підвищення якості використання СЕО.
  • Якщо спостерігається спад або відсутність будь-якого результату. Тоді треба провести аналіз поточної діяльності та виявити прогалини в оптимізації пошукових запитів.
  • Для збільшення ефективності рекламної кампанії. На перший погляд дуже важко зрозуміти. що йде не так. Особливо, коли є приріст потенційних клієнтів. Але аудит відкриває можливість ще збільшити потік клієнтів.

Треба розуміти, що СЕО аудит — це не просто робота по виявленню недоліків. Це цілий комплекс,який потребує роботи спеціаліста та часу.

З чого складається аудит?

Як було зазначено вище, СЕО- аудит має декілька етапів перевірки. Згідно зібраних даних, визначаються етапи врегулювання проблеми. На першому. технічному етапі, проводиться великий об'єм роботи, що дозволяє виявити некоректну роботу сайту або наявність дубляжу. Від невеликих погрішностей залежить результат кінцевої роботи проекту. 

На другому етапі проводиться аналіз сайту на співвідношення запитам СЕО реклами. На цьому етапі дуже часто виявляють проблеми з неправильною розміткою або структурою сайту. На останньому етапі проводиться аналіз індексації сайту. Він аналізується у декількох браузерах. Це допомагає отримати достатньо інформації для порівняння. Так проводиться аналіз оптимізації роботи сторінок сайту товарів або послуг. Як ми бачимо з опису, СЕО-аудит —  це дуже об'ємна робота, що є кропіткою. Тому слід приділяти максимум уваги вибору спеціаліста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: