Завантаження ...

Особливості скачування мобільного додатку Паріматч Україна та його переваги

Паріматч Україна належить до найбільш відомих в Україні букмекерських контор, які надають можливість гравцям робити ставки на різноманітні види спорту, в тому числі на результати матчів в кіберспортивних змаганнях. Крім того, тут приймають ставки на найбільш важливі культурні події світового масштабу, на кшталт церемонії вручення премії «Оскар». Букмекер Паріматч одним із перших отримав ліцензію державного регулятора в сфері азартних ігор за номером 84. В цьому році поціновувачі беттінгу отримали можливість робити ставки за допомогою зручної мобільної версії Parimatch. Варто зауважити, що Парі матч скачать можуть тільки власники мобільних гаджетів, що працюють з використанням операційної системи Android.

Деякі особливості скачування програми Паріматч на ОС Android

Для скачування програми букмекера Паріматч на мобільний гаджет, що використовує операційну систему Андроїд, варто скористатися мобільною версією веб-порталу, де в меню потрібно відшукати розділ з «програмами Android». Далі потрібно використовувати спеціальні посилання за адресою тематичної сторінки, виконання яких призведе до безкоштовного завантаження необхідного файлу.
Також для завантажування мобільної версії Parimatch можна скористатися офіційним сайтом parimatch.com букмекерської контори, де у верхньому лівому куті бічного меню також буде посилання на рядок з «програмами Android». Далі буде потрібно відсканувати за допомогою смартфону спеціальний QR-код, який призведе до автоматичного завантажування APK. Встановлення програми на мобільний гаджет можливе тільки за умови, що:

  • на мобільному девайсі (смартфоні чи планшеті) використовується ОС Android 4.6 або її новіша версія;
  • в операційній пам’яті смартфона є достатньо вільного місця для скачування 50 МБ, що містяться в інсталяційному пакеті та майже 200 МБ для самої програми;
  • об’єм пам’яті з вільним доступом (RAM) складає більше одного ГБ.

Жодних вимог щодо роздільної здатності екрану програмне забезпечення не ставить.

Деякі з переваг мобільного додатку

Завантаження спеціальної програми з мобільним додатком Parimatch дозволяє гравцеві примати участь у беттінгу без проходження процедури, пов’язаної з рестрацією та авторизацією гравця (для створення облікового запису можна скористатися інтерфейсними програмами). Додаток відзначається зручною системою навігації та зрозумілим інтерфейсом.

Скачавши мобільний додаток Паріматч гравець отримує доступ до всіх бонусних програм та інших видів заохочень від букмекера, водночас сам мобільний додаток не потребує багато вільної пам’яті на мобільному гаджеті.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: