Завантаження ...

Штучні ялинки в Україні реалізує Смерека-пласт

Напередодні новорічних свят купити штучну ялинку планують багато людей. Торгово-виробнича компанія Смерека-пласт на вигідних умовах здійснює продаж штучних ялинок оптом, при цьому хвойники мають найрізноманітніші дизайнерські формати.

Наші хвойники мають не лише дизайнерські відмінності, але також мають різну висоту. При замовленні штучної ялинки в Смерека-пласт ви можете вибрати як настільну варіацію виробу, так і більшу сосну або ялиночку, оптимально відповідну для домівки або офісного приміщення. У разі потреби установки ялинки або сосни у дворі будинку або на дачі можна підібрати штучне дерево заввишки 2 метри.

Штучні ялинки в Україні: причини популярності продукції Смерека-пласт

Причини популярності хвойної продукції, що випускається компанією Смерека-пласт,  серед громадян, що живуть в Україні, такі:

  1. Дуже важливим приводом для купівлі штучної ялинки від виробника в «Смерека-пласт» являється вражаюче широкий асортимент новорічних дерев. У онлайн-магазині нашого торгово-виробничого підприємства «Смерека-пласт» є новорічні штучні ялинки з категорії засніжених, ялини зеленого кольору і блакитного, настільні невеликі і величезні — для встановлення в школі або у дворі особистої ділянки.
  2. Крім того, у нас ви можете замовити об'ємну (специфіка виробу — особлива пишнота крони), так і вузьку штучну ялинку (така варіація дуже вигідна, якщо вам треба заощадити простір невеликого за площею приміщення).

А ще, реалізовуючи штучні ялинки в Україні, компанія «Смерека-пласт» радує своїх клієнтів широким спектром цін запропонованих штучних ялинок.

Купівля штучної ялинки: які віддати перевазі матеріали

Передусім відмітимо, що штучна хвоя від виробника «Смерека-пласт» практично нічим не відрізняється від натурального аналога. А якщо говорити про загальні принципи, то залежно від виготовлення штучна ялинка може мати у своїй основі ПВХ, волосінь або вона робиться методом лиття. У «Смереці-пласт» використовується саме останній, найбільш якісний і надійний варіант, тому при купівлі новорічної ялинки цей момент слід враховувати.

Якщо ви спантеличені проблемою купівлі штучної ялинки, то звертаємо вашу увагу на те, що хвойники з ПВХ, хоча і довговічні, але істотно поступаються в дизайні литим варіаціям, і до того ж гілочки злежуються після зберігання в упаковці. А недоліком ялинок з волосіні є колючість голок, що доставляє деякий дискомфорт.

І тільки литі хвойники відповідають усім вимогам експлуатації — вони безпечні і розкішні, і голки у них дуже м'які.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: