Завантаження ...

Як інвертори напруги підвищують надійність електроживлення

У сучасному домогосподарстві вибір відповідного інвертора відіграє важливу роль у забезпеченні надійного електроживлення. Не тільки здатність перетворювати постійний струм на змінний, а й додаткові функції, як-от підтримання стабільної напруги або генерація синусоїдальної хвилі, стають дедалі важливішими. Ці аспекти дають змогу результативно керувати споживанням енергії та забезпечувати безперебійну роботу електроніки в будинку. Давайте докладніше розглянемо, які функції вони виконують і як правильно вибрати інвертор, приділяючи увагу основним параметрам.

Яке призначення інверторів напруги?

Коли мова заходить про можливості застосування побутової техніки в умовах різних стандартів мережі, важливим стає перетворювач показників напруги, відомий як інвертор. Він дає змогу використовувати електронні пристрої в широкому діапазоні умов мережі, забезпечуючи стабільне енергоживлення.

Яке призначення інверторів напруги?

Електроніка і техніка, яку випускають в Америці для внутрішнього ринку, працює від мережі 110 В. Але її нерідко ввозять у нашу країну, де за стандартом напруга в електромережі становить 220 В. Якщо не використовувати перетворювач 110 в 220 В, то техніка зламається при першому ж увімкненні. Цю проблему і допомагає вирішити інвертор.

Є моделі, що забезпечують зворотне перетворення. Надійний інвертор 12 220В виконує таку функцію. Додаткова його можливість у тому, що він перетворює постійний струм на змінний. Такі системи підключають, коли для забезпечення нормального функціонування електроапаратури задіяні альтернативні джерела енергії. Більшість генераторів продукує постійний струм, а робота електроприладів здійснюється від змінного струму. Тому в системі задіяно інвертор. Вибираючи таке обладнання, потрібно враховувати такі технічні характеристики:

  • тип;
  • призначення;
  • спосіб перетворення;
  • розмір;
  • показники номінальної напруги та потужності;
  • тип синусоїди.

Щоб вибрати і купити відповідний інвертор 12 220В, наприклад в інтернет-магазині https://voltmarket.ua/, спочатку визначтеся, з якою метою він вам потрібен. У продажу є обладнання для побутового та промислового застосування. Усі ці види мають свої особливості. Бажано попередньо отримати консультацію менеджера. Зробити це можна в онлайн-режимі або в магазині мережі Voltmarket, які працюють у великих обласних центрах України.

Чому ви можете бути впевнені в покупці інвертора?

Фахівці магазину Voltmarket перевіряють обладнання перед відправкою покупцеві, тому ймовірність виявлення заводського браку після відправки клієнту виключена. Разом з товаром ви отримуєте повний пакет супровідних документів, включно з правилами експлуатації, паспортом виробу, інструкцією, гарантійним талоном.

Автор: Куртов Сергій Володимирович (Voltmarket).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: