Завантаження ...

ТОП-10 ефективних методів просування сайту у 2024

З кожним роком бізнес в інтернеті не тільки не втрачає популярності, але стає все більш затребуваним. Багато підприємців переносять свої майданчики онлайн і шукають способи, як просунути продукт на широку аудиторію. Які ж способи ефективні для цього у 2023 році?

SEO оптимізація

Оптимізація пошуку як зовнішня, і внутрішня – це найважливіший пункт. Завдання полягає в тому, щоб зробити ваш сайт видимим у морі з інших сторінок у браузері.

Цей метод є економічним. Однак варто запастись терпінням, перш ніж ви зможете побачити результати. Ефективне просування сайтів від SEO.UA допоможе вам забезпечити видимість та хороше ранжування якісно та без ризиків.

Ведення гостьового блогу

Ведення такого блогу передбачає написання контенту для авторитетних сайтів, що в перспективі дозволить отримати посилання безпосередньо на ваш сайт.

Такий метод орієнтований на побудову робочих відносин як з тими, для сайту якого ви пишете блог, так і з аудиторією, яка в майбутньому може стати вашою.

Контент-маркетинг

Виробництво стороннього контенту, як відеоблоги, різні подкасти, заходи – це популярний метод просування вашого бізнесу.

Пам'ятайте, що немає сенсу робити контент марно – він має бути захоплюючим та зацікавлювати стороннього відвідувача.

Бізнес у соціальних мережах

Соціальні мережі, які підходять для B2B бізнесу:

  • Facebook;

  • Instagram;

  • LinkedIn;

Соціальні мережі, які підходять для B2C бізнесу:

  • Facebook;

  • Twitter;

  • Instagram.

Хорошим інструментом є Facebook Ads, який за певну плату забезпечить просування сайту.

Електронний маркетинг

Після запуску та введення вашого ресурсу в роботу буде не зайвим запустити розсилку контенту, що посилається на ваш сайт, електронною поштою.

Багато сайтів після реєстрації пропонують користувачам дозволити їм розсилати корисні оголошення про нові надбавки до контенту або комерційні пропозиції.

Google My Business

Цей спосіб підходить для тих, кому потрібно отримати трафік безпосередньо від локального населення або для тих, хто хоче додати певний відсоток відвідувань від такого контингенту.

Вам буде видно, яким чином клієнти взаємодіють із створеним вами бізнес-профілем, і, якщо трафік буде не настільки хорошим, як це замислювалося для просування, ви зможете побудувати нові стратегії на основі цих взаємодій.

Quora

Це популярний сайт, на який люди приходять поставити запитання та відповісти на них. Він займає лідируючі позиції у браузері.

Його можна використовувати у власних комерційних потребах, наприклад, відповідаючи на запитання щодо вашої специфічної діяльності та посилаючись на власний веб-сайт.

Інтернет-спільноти та агрегатори

Такі спільноти існують для того, щоб ви могли розмістити на сторінках свій продукт. Натомість вам дають трафік на сайт за рахунок зворотних посилань.

Щодо агрегаторів, тут створюються каталоги контенту, який відноситься до однієї тематики. Ви можете заходити туди та публікувати свої пости про новинки.

Реклама з оплатою за клік (PPC)

Це хороший і перевірений спосіб налаштувати таргет та підвищити відвідуваність сайту. Ви запускаєте рекламу через платформу, наприклад Google AdWords, і вона відображається для користувачів.

Подарунки

Роздачі невеликих подарунків, як банально це не звучало, створюють жвавість серед аудиторії.

Важливо, щоб подарунки були корисними та показовими. Цінність призу має бути більшою, ніж вхідна вартість при розіграші, інакше в чому сенс участі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: