Завантаження ...

Переобладнання мікроавтобусів на вантажний фахівцями Автополімеру

Переобладнання вантажних авто або мікроавтобусів, що полягає в зміні технічної або інженерної конструкції транспортного засобу, — дуже затребувана послуга в наші дні. Спектр заходів цього напряму в Україні здійснює підприємство «Автополімер».

Наші висококваліфіковані фахівці встановлять і замінять елементи і запчастини, доповнять автомобіль не передбаченими виробником, але необхідними для замовника деталями. Наші клієнти завжди можуть розраховувати на об'єктивну вартісну планку і на те, що кінцевий результат повністю виправдає їх очікування.

Переобладнання автомобілів в Україні: з «Автополімером» завжди вигідно

Серед спектру заходів, що входять в процес переобладнання, можна виділити наступні:

  1. Установка газового балона. В цьому випадку переобладнання вантажних авто дозволить використати для заправки машини газове паливо замість бензину.
  2. Заміна колісних дисків. Замість них встановлюються аналоги більшого або меншого (залежно від запиту замовника) діаметру.
  3. Якщо здійснюється переробка салону мікроавтобуса, то обшивається салон, настеляється підлога, встановлюється подіум, також проводяться інші заходи.
  4. Установка в салоні автономного повітряного опалювання.
  5. Заміна паливного бака на більш місткий.

Крім того, що здійснюють переобладнання автомобілів в Україні фахівці компанії "Автополімер", вони також можуть встановити світлодіодні ходові вогні і встановити елементи тюнингу.

Майстри українського підприємства «Автополімер» завжди раді прийти на допомогу всім тим, для кого переобладнання мікроавтобусів на вантажній автомобіль стає насущним завданням. Оскільки закупівля матеріалів і монтаж устаткування в самостійному режимі захід досить морочливий і ризикований, то бажано, щоб переробка фургона в мікроавтобус була довірена тільки високопрофесійним фахівцям.

Оскільки послуги, що надаються спеціалістами компанії «Автополімер», сертифіковані, то результат роботи завжди співпадатиме з вашими критеріями. Оптимізація здійснюваних робіт, поєднана з використанням сучасного устаткування, сприяє тому, що всі клієнти нашого підприємства завжди залишаються задоволені отриманим результатом.

Для наших чисельних замовників кінцева вартість переобладнання автомобіля цілком демократична й доступна. Замовляйте переобладнання свого технічного засобу фахівцям компанії «Автополімер» — результат вас вразить!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: