Завантаження ...

Яка техніка здатна скоротити час на прибирання

Наведення в домі ладу забирає чимало часу. Але є помічники, здатні значно прискорити цей процес. Вони й пил зберуть, і підлогу помиють, виперуть і висушать білизну, навіть допоможуть легко позбутися побутових відходів. Пропонуємо розглянути, яка техніка здатна полегшити прибирання житла, виконати роботу швидко, ретельно й ефективно.

Image

Робот-прибиральник

Навіть звичайний пилосос краще впорається із завданням, ніж віник. Але іноді не вистачає часу й сил тягати його за собою квартирою, збираючи пил із підлоги, килимів. Інша справа — електронний помічник, здатний підтримувати чистоту практично без участі людини. Залежно від вибраної моделі, робот пилосос швидко впорається із сухим і вологим прибиранням. Сучасна роботизована техніка, яку можна купити в Сумах, оснащена різними функціями. Але це не значить, що потрібно вибирати найдорожчу модель. Головне під час придбання — звертати увагу на те, щоби потужності й заряду пристрою вистачало на наведення ладу у вашому домі. Інші характеристики й наявність додаткових функцій залежать від особистих побажань і можливостей. Адже чим більше опцій, тим дорожчою є техніка.

Пароочисник

Для видалення застарілих плям не обов’язково використовувати хімічні засоби. Ця процедура буде більш безпечною, якщо ви скористаєтеся пароочисником. Прилад допоможе швидко очистити дизайнерські штори, які складно знімати, очистити від бруду меблі, видалити пилових кліщів. Єдиним мінусом техніки є неможливість працювати на поверхнях, які руйнуються від гарячої пари.

Пилосос для миття вікон

Більшість робить це, використовуючи зім’яті газети, ганчірки, засоби для миття скла. Але брудну незручну роботу може виконати спеціально розроблена техніка. Роботизовані мийники вікон швидко вимиють:

  1. поверхню дзеркала;
  2. скляні двері, перегородки;
  3. душову кабіну;
  4. вікна в будинку.

Після такого миття на поверхнях не залишається жодного розводу. Керувати певними моделями можна з допомогою дистанційного пульта. Після натискання на кнопки, техніка виконає за вас неприємну роботу.

Сушарка для білизни

Дехто вважає такі прилади непотрібною розкішшю. Але використання гаджета має певні переваги:

  1. Ви зможете прибрати з балкону або двору неестетичні «прикраси» у вигляді мотузок із вологим одягом.
  2. На випраний одяг не сідатиме пил, як на вулиці. У тканини не в’їсться неприємний запах від цигарок, які палять на сусідньому балконі.
  3. Через короткий проміжок часу ви отримаєте висушене плаття, постільну білизну, штори і зможете їх використовувати.

Жоден інший спосіб не дає змоги настільки швидко зробити випрані речі сухими.

Диспоузер

Подрібнювач побутових відходів позбавить вас потреби очищати посуд перед миттям. Він легко перетирає харчові відходи на дрібні частки. Замовити пристрій можна на сайті Алло.юа в Дніпрі. Далі його потрібно закріпити замість сифона в зливній системі мийки, і можна не турбуватися про її засмічення. Він легко впорається навіть із твердими відходами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: