Завантаження ...

Вивчаємо німецьку мову в онлайн школі Аура

Німеччина має найбільший економічний потенціал серед усіх країн Європейського Союзу. Тут розташовані найбільші в Європі компанії та фірми, престижні університети та IT-компанії, працевлаштування чи навчання у яких обіцяють чудові перспективи кар'єрного зростання. Для вступу на навчання або на роботу в німецькі ВНЗ чи фірми потрібне знання німецької мови, освоїти яку можна без особистої присутності на навчальних заняттях. Німецька мова для початківців від онлайн школи Аура підходить для кожного, адже є заняттях у групі або індивідуально у дистанційному форматі, причому навчання в школі доступне навіть для маленьких дітей віком 5 і більше років.

Вивчаємо німецьку в онлайн режимі

Навчання німецької мови в онлайн школі Аура доступне для слухачів з різними мовними рівнями (від А1 до С1), причому для переходу на наступний рівень слухачам знадобиться лише 5 тижнів при індивідуальних заняттях та 7 тижнів – для занять у групах.

Крім того, в онлайн школі передбачені курси:

  • для лікарів (рівень С1, що дозволяє професійну комунікацію на всіх без винятку рівнях) та для медсестер (рівень А2 та В1);
  • для підготовки до складання іспитів (рівні від А1 до С1) з відпрацюванням усіх розділів (модулів), передбачених в екзаменаційних білетах, під час практичних занять із викладачем;
  • для спеціалістів у сфері будівництва, туризму та іншої професійної діяльності (рівні від А1 до В2).

Для працівників компаній передбачені спеціальні курси корпоративного навчання з використанням індивідуальних програм, залежно від специфіки професійної діяльності фірми та гнучкого графіка проведення занять. Вартість курсів німецької мови залежить від кількості уроків (індивідуальних занять), програма курсів Standart та Premium у групах по 10 осіб розрахована на 21 заняття, VIP-курс із персональним викладачем – на 14 занять.

Як проходить навчання німецької мови

Перед тим, як приступити до вивчення німецької мови в онлайн школі Аура, майбутнім слухачам слід з'ясувати свій діючий рівень володіння німецькою – для цього існує спеціальний онлайн-тест. Кожен слухач може вибрати форму занять – у групах по 10 чубок або з персональним викладачем – носіями мови.

Після оплати вартості курсу слухачі отримують доступ до навчальних матеріалів та посібників, учні, які пропустили заняття, можуть скористатися відео записом уроку. Після кожного заняття учні одержують домашні завдання, виконання яких перевіряється викладачем.

Детальніше можна ознайомитися з курсами на сайті школи https://aura-school.com.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: