Завантаження ...

Гранітна бруківка від виробника в Сумах

Гранітна бруківка є одним із найміцніших видів покриття на сьогодні. Виготовляється вона із природного та екологічного матеріалу, широко відомого високими експлуатаційними характеристиками. Дороги, парковки, алеї, прибудинкові території, вимощені за допомогою даних елементів, зберігатимуть первинний зовнішній вигляд не одне століття.

Придбати колоту гранітну бруківку від виробника радимо в Сумах в склад-магазині будівельних матеріалів Файний Дім. Наша база налічує широкий асортимент продукції найвищої якості, видобутої з родовищ покост, лізник та габро. Представлена у світло-сірому, темно-сірому, червоному кольорах та в двох розмірах – 5x5x5 см та 10x10x5 см.

Обравши відповідні матеріали ви з легкістю оформите стильне та лаконічне дорожнє покриття, яке вишукано підкреслить інтер’єр оточуючих об’єктів. Завдяки кольоровому забарвленню, яке пронизує усю товщину гранітної шашки, створюється унікальний та оригінальний візерунок, який не стирається. 

Оформити замовлення можна: 

  • На нашому сайті.
  • По вказаному телефону.
  • В склад-магазині в Сумах.

Здійснюємо доставку товарів до Києва, Харкова, Охтирки, Конотопа та інших міст України. Ми маємо все необхідне для вашого будівництва – бруківку, тротуарну плитку, бордюри, бетонні відливи та ін.. Для детальної консультації звертайтеся до наших менеджерів.

Гранітна бруківка – переваги та особливості 

Покриття, оформлене за допомогою даних елементів мощення, не тільки виглядає вельми естетично, а й має ряд позитивних характеристик:

  • Довговічність. Граніт – природний надміцний матеріал. Його здатність витримувати високі навантаження дозволяє оформлювати дороги, тротуари, які століттями зберігатимуть свою цілісність. Сонце, опади, перепади температур не впливають на його первинний вигляд, який не руйнується під впливом погодних факторів. Гранітні шашки не поглинають вологу, не деформуються під палаючим сонцем та зберігають свою текстуру за будь-яких умов.
  • Практичність. Бруківка з граніту є відмінним варіантом покриття будь-якого призначення. Різноманітність розмірів та кольорової гами дозволяє оформити унікальний візерунок, підкреслюючи стиль прилеглої території.

Ціна на гранітну бруківку в магазині Файний Дім стартує від 2400 гривень за тонну, що вище ніж, наприклад, на бетонну тротуарну плитку. Проте це вклад на довгі роки, адже вимощена дорога буде не тільки естетично привабливою, а й зносостійкою та надійною.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: