Завантаження ...

Золоті каблучки з діамантами – фаворити і публіки і ювелірів

Майстри ювеліри обожнюють золото. Це не дивно, бо цей дорогоцінний матеріал дуже слухняний в руках професіонала. Він може приймати різні форми і ідеально пасує для створення ювелірних шедеврів. А ще майстри обожнюють діаманти. Це досконалий в усіх відношеннях матеріал, бо ці камені вищої ювелірної ліги не тільки мають бездоганний вигляд, але і здатні будь-яку коштовність перетворити на витвір мистецтва.

золоті каблучки

Тому не дивно, що золоті каблучки з діамантамиhttps://zlato.ua/ru/f-gold_585-diamond-rings/ то прикраси, які обожнюють створювати майстри і які вважаються фаворитами у публіки. Ще б пак. Вони справді досконалі, причому у різних виконаннях в плані стилю, дизайну, форми. Переконатися в цьому консультанти Злато пропонують особисто і для цього достатньо оцінити фото прикрас, які доступні покупцям. Ви будете вражені їх різноманіттям і зачаровані їх красою. Не дивно, що каблучка з діамантом – то прикраса яка є у WISH листі якщо не кожної жінки то кожної другої.

Шикарні дизайни і елегантні форми

Комбінація золота і діамантів то вже дуже респектабельно, статусно, розкішно і дорого. Тому до вибору каблучки треба підходити з обережністю. Все залежить від того для кого ви купуєте прикрасу і для чого. Отже, вибираючи каблучку з золота і декоровану діамантами в якості поповнення власного ювелірного гардеробу, можна керуватися особистими смаками і фінансовими можливостями. Добре що мануфактури пропонують каблучки у різних цінових сегментах. Але все-таки, треба розуміти, ви підбираєте для себе прикрасу на кожен день чи для доповнення вечірніх образів. Бо у першому випадку експерти радять звернути увагу на моделі елегантні в міру розкішні, а точніше «скромні». Якщо ж це прикраса для вечірнього наряду – тут можна собі дозволити каблучку з великим каменем, незвичайним дизайном, високою вартістю. Бо згідно правил ювелірного етикет, носити днем надто розкішні прикраси з діамантами – не комільфо. Отож якщо на день – ставка не елегантність. А якщо на вечір – можна вибирати щось мега розкішне.

Якщо ви купуєте золоту каблучку з діамантами на презент, тут варто врахувати:

  • Вік людини;
  • Статус;
  • Смакові уподобання.

За стилем і дизайном відрізняються моделі, які з задоволенням носитиме молода дівчина, а які солідна пані. Отже вік обов’язково треба враховувати. Так золоті каблуки з діамантами – це вічна ювелірна тема, але все-таки, моделі відрізняються одна від одної і дизайн може бути більш сучасним або навпаки більш академічним. Наприклад, молоді панянки обожнюють каблучки з діамантами з білого золота, тоді як респектабельні жінки віддають перевагу моделям з золота червоного.

Якщо ви не впевнені що розберетеся з цими усіма нюансами, зверніться до консультантів Zlato. Вони точно допоможуть підібрати краще рішення, яке і припаде до душі людині, яка носитиме каблучку і впишеться в рамки вашого бюджету.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: