Завантаження ...

«Анві Транс» пропонує послуги перевезення вантажів в Німеччину та Польщу

Що представляє повний пакет послуг міжміських та міжнародних вантажних відправлень?
  1. Підбір оптимального маршруту
  2. Надання належного транспортного засобу
  3. Організацію всього процесу: від прийняття, отримання потрібних документів до кінцевого пункту доставлення
  4. Контроль якості транспортування на будь-якому етапі

У цій статті звернемо увагу тільки на дві складові цих завдань. Детальніше читайте на сайті: https://anvi-trans.com/uk/perevozki_germany_ukraina.html 

Вантажний автотранспорт, який відповідає потребам



Незалежно, в якій сфері працюєте, безпечне та своєчасне доставлення продукції клієнтам — ключ до репутації та прибутку. Виконуючи замовлення будь-якої складності, ми знаходимо ексклюзивні рішення для різних видів товару, включаючи крихкі вироби, масивні неподільні деталі, ADR. Серед транспорту вантажністю від 1 до 20 тонн і більше, можна виділити деякі варіанти для спеціального призначення:

Фургон із металевим каркасом

Має розстібні двері та металеве покриття. Використовується для сипких, упакованих та палетованих предметів, які не потребують охолодження. Закриваючись з усіх боків захищає вміст від прямого впливу тепла, дощу, снігу, сильного вітру та інших небезпек. Можна використовувати для будівельних матеріалів, електроніки, машин, меблів, одягу та текстилю.

Причепи-рефрижератори

Застосовуються для рефрижераторного переміщення швидкопсувних предметів. Наприклад, фармацевтичних препаратів, молочних та свіжих продуктів, для чутливих до температури квітів та фарби. Також рідин та небезпечних матеріалів. Хоча причепи-фургони частіше підтримують лише одну температуру, існують рефрижератори з кількома температурними режимами та декількома відсіками, які перевозять різні типи вантажів разом.

Трал для негабариту

Спеціальна платформа для негабаритних та великовагових вантажів. Вона може мати різну кількість осей, ярусів та величину рами, відповідно до заданих потреб.

Оформлення документації для міжнародних перевезень



Ви спантеличені, коли зустрічаєте перелік термінів? Не поспішайте хвилюватися: ми допомагаємо оформити необхідну документацію. Нижче приведені деякі важливі транспортні документи:

Рахунок-фактура

Необхідний для митного оформлення та виставляється експортером (продавцем) імпортеру (покупцю).

Пакувальний лист

Це докладний огляд вантажу. Він включає відомості про те, яким чином був упакований вантаж та які позначки та номери відмічені зовні на коробках.

Митна декларація

Детальна інформація про товари, що імпортуються або експортуються. Грає значну роль для розрахунку податків. ЇЇ складає митний брокер на підставі рахунку-фактури та пакувального листа. Описуючи це юридично, маючи митну декларацію людина демонструє бажання помістити товар під цю митну процедуру.

Сертифікат походження

В ньому зазначено, в якій країні було вироблено товар. Цей документ містить дані про товар, його призначення, країну експорту. Ця важлива форма допомагає визначити, чи товари обкладаються митом та, чи підлягають імпорту.

Наші спеціалісти знають останні правила транзиту з України через Польщу та інші країни Європи. Вони зможуть надати своєчасну інформацію, що допоможе запобігти непотрібним затримкам. Чи є у вас додаткові питання щодо вашого вантажу? Тоді звертайтеся за посиланням https://anvi-trans.com/uk/perevozki_poland_ukraina.html.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: