Завантаження ...

Гайд: як вибрати акаунти Facebook для арбітражу трафіку

Акаунти Facebook — це основний розхідник під час роботи з рекламним трафіком на платформі. Тому що бан і закриття рекламних акаунтів у цій соцмережі — це постійна проблема арбітражників. Тому регулярне оновлення рекламних розхідників і пошук максимально трастових варіантів є циклічним процесом. 

Вибір правильного набору рекламних витратників залежить від запланованих бюджетів і заданого сетапу запуску реклами. Ми викладемо найбазовіші та розповсюджені типи акаунтів для реклами у Facebook. 

Параметри рекламних витратників будемо аналізувати, спираючись на асортимент магазину акаунтів FB1.shop (https://fb1.shop). Цей фб шоп має розгорнутий вибір рекламних акаунтів і Бізнес Менеджерів (БМ) з різноманітними лімітами і ГЕО.

Огляд категорій акаунтів і БМ Facebook

Рекламні профілі Facebook зазвичай діляться на такі категорії: Автореги, ПЗРД-акаунти і Фармлені акаунти. Окремо також вирізняють Кінг-акаунти, які мають найбільший траст. Важливим витратником для роботи з рекламою у Facebook також є Бізнес Менеджер, через який можна керувати усіма акаунтами і кампаніями. Далі обговоримо кожен тип акаунтів і розхідників Facebook, які вони відмінності та переваги мають.

Автореги — ці профілі автоматично генеруються у великій кількості через надійні мобільні пристрої та проксі. Такі акаунти не прогріті, мають низький траст, коштують дешево і не підходять для самостійного запуску. Їх використовують для підв'язки до Кінгів для масштабування.

ПЗРД-профілі — ці акаунти пройшли перевірку особистості та ЗРД (заборона на рекламну діяльність) і отримали статус ПЗРД. Бан ЗРД дуже поширений, тому вигідно купувати акаунти з уже пройденим ЗРД. Ви можете переглянути і купити ПЗРД акаунти за цим лінком: https://fb1.shop/?cat_id=11522.

Фармленние акаунти — це прокачані і прогріті профілі, які отримали високий траст і цілком готові до самостійного запуску реклами. Такі акаунти здаються максимально реальними і за рахунок цього мають високий показник стійкості до блокувань.

Кінг-акаунти — це профілі, які пройшли фарм і мають діючий статус ПЗРД, що надає їм надвисокий траст. Кінг-профілі слугують ключовою і сполучною ланкою в побудові рентабельного сетапу запуску для масштабування реклами. Ви можете розглянути вибір високо лімітних Кінг-акаунтів: https://fb1.shop/?cat_id=25957.  

Тепер розберемося з БМ Facebook. Якщо ви хочете купити Бізнес Менеджер, то спочатку слід визначитися з потрібними лімітами на денні витрати. БМ ФБ розрізняються за наявними лімітами на маркетингові витрати — починаючи від 250 доларів на добу і до безлімітних витрат. Вартість БМ ФБ залежить від наявних лімітів — що вищі ліміти, то вища і ціна.

65a130ef12f9d.webp

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: