Завантаження ...

10 вдалих подарунків для автомобіліста

Знайти вдалий презент для водія (наприклад, на ювілей або 14 лютого) — завдання не з простих. Часто автолюбителі мають в особистому арсеналі все необхідне для комфортної їзди, проте немає межі досконалості. Ми зібрали список цікавих подарунків, які точно знадобляться кожному автомобілісту незалежно від віку, стажу та захоплень.
Image

ТОП презентів на будь-який смак та гаманець

Скористайтесь цим списком:

  1. Чохли з підігрівом. Віддайте перевагу варіанту темного кольору з приємної на дотик тканини, яка легко чиститься. Якщо фінанси обмежені, можна зупинитися на одній накидці для сидіння водія.
  2. Автомобільний інвертор. Компактний пристрій здатний автоматично перетворити напругу від батареї машини на побутовий струм. Сучасні автоінвертори дозволяють заряджати від АКБ різні девайси: від мініхолодильників на природі до смартфонів та комп'ютерів.
  3. Безпровідні навушники. За їхньою допомогою автолюбитель зможе насолодитися переглядом улюбленого серіалу, прослуховуванням музики або аудіокниг під час тривалого очікування в пробці.
  4. Термокухоль з підключенням до прикурювача. Корисний девайс стане у пригоді любителям гарячих напоїв, які не можуть виділити дорогоцінний час, щоб насолодитися спокійним чаюванням або ароматною кавою. Чим місткіше чашка, тим краще.
  5. Підставка для мобільного телефону. Йому не знаходиться місця в машині: злітає із сидіння, заважає настирливим звуком із сумки, сковує рухи в кишені. За допомогою підставки, що надійно закріплюється на торпеді, проблему зі смартфоном буде вирішено раз і назавжди.
  6. Автомобільний компресор. Спущене колесо, мабуть, є однією з найчастіших проблем, з якими автомобілісти стикаються несподівано. Завдяки компресору не доведеться шукати найближчу шиномонтажку чи іншу машину для буксиру.
  7. Ящик для інструментів. У багажнику багатьох автомобілів зберігається купа всіляких речей. Навести відносний лад допоможе місткий ящик з окремими секціями, куди можна складати не тільки ручний інструмент, але й додаткове приладдя.
  8. Буксирувальний трос. Дивно, але більша частина водіїв не возить із собою цей пристрій, сподіваючись навмання. Виберіть хороший трос зі світловідбиваючими маркуваннями, міцною прогумованою основою та металевими гачками з надійним зварюванням.
  9. Коаксіальна акустика. Слухати музику на старенькому магнітофоні через радіо — минуле століття. Допоможіть автовласнику відчути себе справжнім господарем дороги в супроводі чудового звуку (головне — не помилитися з розміром колонок, що вбудовуються).
  10. Дзеркало з відеореєстратором. Зручний та корисний девайс не тільки виконує роль дзеркала заднього виду, але й записує те, що відбувається на дорозі. При цьому він не привертає увагу зловмисників (вони часто полюють на звичайні реєстратори, що стоять на торпеді).

Бажаємо вдалого свята!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: