Завантаження ...

Унікальні технології просування мобільних додатків від компанії Netpeak

Сучасні технології мобільного маркетингу дозволяють здійснювати таргетовану рекламу мобільних застосунків в найбільш поширених соціальних мережах, на кшталт Instagram чи Facebook, використовувати функціонал YouTube чи Google Ads – спеціального онлайн-рекламного сервісу для розміщення рекламного контенту в пошукових видачах Гугл. Завдяки різним форматам реклами, включно з іграми на мобільних гаджетах, стає можливим залучення великої кількості потенційних клієнтів, які є активними користувачами соціальних мереж чи мобільними геймерами, водночас будь-які висновки щодо просування додатків можна робити тільки, коли є доступною аналітика для додатків.

Взаємозв’язок аналітики додатків та прибутковості бізнесу

Завдяки наявності даних про взаємодію користувачів із певним мобільним додатком, його власнику стає доступною інформація про певні потреби чи вимоги цільової аудиторії користувачів. Власникам мобільних додатків, що використовують найбільш поширені операційні системи IOS чи Android, вкрай важливим є розуміння походження користувачів та співвідношення проведення ними основних конверсій у вигляді виконання певних цільових дій. Використовуючи аналітику додатків їхній власник:

  • отримує актуальну інформацію щодо основних конверсій та подій, здійснених користувачами та за потреб може впливати на оптимізацію певних заходів, що сприятимуть покращенню конверсії;
  • зможе здійснювати відстеження каналів, з яких здійснюють конверсію користувачі та відслідковувати влив певних маркетингових компаній, запровадження яких сприяє збільшенню кількості скачувань та/чи завантажень мобільного додатку;
  • отримує дані щодо окупності каналів залучення щодо їх подальшої монетизації задля збільшення прибутку.

Як допомогти успішному просуванню мобільного додатку

Задля успішного просування мобільних додатків в play market та нарощення in-app конверсії фахівці компанії Netpeak проводять детальний аналіз ринку і найбільших конкурентів та забезпечують визначення цільової аудиторії задля подальшої розкрутки мобільного додатку. Далі відбувається запуск рекламного продукту з невеликим бюджетом, що дозволить протестувати таргетинг включно з оформленням головної сторінки додатку (іконки, скріншотів, заголовків та опису).

Компанія пропонує клієнтам унікальну технологію App Store Optimization для оптимізації мобільного додатку, ефективність якої підтверджена тестуванням власних пакетів додатків та застосунків окремих клієнтів, які погодили тестування в умовах закритого режиму.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: