Завантаження ...

Переваги машинок для набивання гільз

Виготовлення сигарет або самокруток вручну або простим заповненням гільз тютюном - нескладна справа, спочатку навіть цікава, але після виготовлення приблизно двадцяти сигарет це починає здаватися стомлюючим. Щоб полегшити цей процес, можна вдатися до використання спеціального пристрою – машинки для набивання гільз.

Такий пристрій як машина миттєво вирішує всі труднощі з формуванням сигарет або самокруток, забезпечуючи створення ідеальних виробів однакового розміру та щільності. Більше того, вона дозволяє підготувати значні запаси цигарок за один раз, достатні на кілька днів. Для збереження їхньої цілісності рекомендується використовувати портсигари.

Види машинок для набивання гільз

Сьогодні в асортименті спеціалізованих магазинів представлено кілька варіантів машинок – від простих та доступних за ціною моделей до автоматичних. Нижче ви можете ознайомитися з поширеними видами девайсів докладніше:

Класичні машинки для самокруток

Ці пристрої можна вважати класичними. Їх використання вимагає певного навички, щоб досягти однорідності у розмірі та щільності тютюну у самокрутках. Конструкція машинок досить проста: у корпусі встановлені два валики, обгорнуті спеціальним матеріалом, між якими поміщається папір з клеєм або без нього. Після цього верхній валик потрібно прокрутити великими пальцями та самокрутка буде готова.

Ручні машинки для тютюну (механічні)

Це оптимальний варіант для початківців і тих, хто палить трохи цигарок на день. Це спрощений спосіб заповнення гільз вручну. Тютюн укладається в спеціальну ємність і втрамбується, після чого одним рухом руки потрапляє в гільзу, зберігаючи цілісність паперової оболонки. У цьому випадку регулювати щільність заповнення також доведеться самостійно, а для використання підходить тютюн дрібної або середньої крихти.

Автоматичні машинки для набивання тютюну (електричні)

Якщо ви палите багато і витрачаєте багато часу на виготовлення сигарет, електричні машинки для набивання тютюну – ваш вибір. Вони виконують всі процеси автоматично, вам потрібно лише підставити гільзи та засипати тютюн у спеціальну ємність. Доступні моделі як для однієї, так і двох гільз (одночасно заповнюються дві гільзи тютюном). Необхідні дії зведені до мінімуму, і в результаті у вас у кишені опиняється пачка цигарок!

Автоматичні машинки для набивання сигаретних гільз працюють від електричної мережі та забезпечують однорідність заповнення тютюну у всіх сигаретах. Деякі моделі дозволяють регулювати густину заповнення.

Де придбати машинку?

В асортименті інтернет-магазину ДуДа представлені різноманітні моделі пристроїв для набивання гільз, які можна замовити з доставкою до будь-якого населеного пункту України. Доставка товарів можлива у зручний спосіб – через "Нову пошту" або самовивозом з точки видачі. Вивчіть запропонований асортимент та виберіть товар, який найбільше відповідає вашим критеріям. У разі виникнення питань, ви можете звернутись до менеджерів магазинів, які з радістю проконсультують всіх покупців та допоможуть обрати товари.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: