Завантаження ...

"Зіркові" хвороби: хто з українських знаменитостей зміг впоратися із залежністю

Як і звичайні люди, українські зірки схильні до проблем із залежністю - і вони своїм прикладом показують, що все можна подолати.

Як Віктор Павлік впорався з алкоголізмом

Проблеми з випивкою у співака були дуже серйозні, а зараз він її взагалі не вживає. Коли він давав інтерв'ю Наталії Валевській, то зізнався, що спочатку його організм приймав будь-які напої - і це було весело, але що більше, то складніше йому було виходити із запоїв, кілька разів Віктор потрапляв до лікарні. Зрештою Павлік зрозумів. що пити він більше не повинен.

Він не приховує, що впорався із залежністю завдяки коханій Катерині, яка пізніше стала його дружиною. Вона, зі свого боку, розповідає про те, що Павлік ішов у настільки серйозні запої, що міг не просто вийти на сцену п'яним - концерт скасовувався через те, що зі сцени його буквально несли. 

Але Віктор зміг з усім впоратися, перестав доторкатися до алкоголю, вони з Катериною зараз ведуть здоровий і щасливий спосіб життя, виховуючи сина Мішу.

Олег Псюк - рання пристрасть до алкоголю і наркотиків

Фронтмен Kalush Orchestra не приховує, що досить рано спробував усе заборонене, а щоб відмовитися від наркотиків і алкоголю, йому довелося повністю відмовитися від старих "друзів".

Його дворова компанія, як розповідає сам Псюк, навіть говорити могла тільки про одне. Тому, щоб кинути палити і відмовитися від амфетаміну, Олег став добровільним самітником - просто перестав виходити на подвір'я, щоб уникнути спокуси. Він також відверто розповідає про те, що йому багато хто пророкував, що він стане алкашем - і в цих людей були підстави, бо пив Псюк із 12 років. 

"Зістрибнути" йому вдалося завдяки тому, що майбутня зірка "Євробачення" перестав відвідувати питущі компанії.

Саша Таб ледь не став наркоманом

Ще один учасник Kalush Orchestra Саша Таб розповів про те, що страждав від серйозної наркотичної залежності. Він так хотів стати крутим, що з восьмого класу дихав клеєм. Потім один із старших хлопців з його району в ПТУ навчився робити важкі наркотики - і всі підсіли. Сашко розповідає, що "гвинт" - це швидкісний наркотик, який навіть важчий за амфетамін. І на нього легко підсісти - Олександр довгі роки залишався наркоманом, хоча були тимчасові ремісії. Остаточно він кинув тільки після того, як народилася молодша донька.

 Ігроман Артур Логай

Переможець "Танців з зірками" 2021 року в юності страждав від ігрової залежності. Грати він почав у 12 років на автоматах. Залежність ставала дедалі серйознішою - Артур потрапив у боргову яму і ледь не втратив найближчих людей. Причому все це в підлітковому віці. Коли Логаю виповнилося 18 - а це було 2011 року - він кинув грати. 

На щастя для нього, в ті часи не були особливо розвинені онлайн-казино, які дають змогу грати просто з дому. Лише завантаживши цей додаток Mostbet, як і додатки від інших операторів, можна отримати доступ до тисяч азартних ігор прямо на своєму телефоні. І якщо звичайній людині від цього не буде жодної шкоди, а лише користь у вигляді гарно проведеного часу, то ось лудоманам краще триматися від таких розваг якомога далі.

Він каже, що в Мелітополі багато молодих людей пропадали в залах з ігровими автоматами. одного разу він виніс мамині прикраси, щоб розплатитися з боргами - і хоча батьки його пробачили, Артур зізнається, що досі відчуває почуття сорому. через тривалу Логай у підлітковому віці навіть здійснив спробу суїциду - але тепер з упевненістю говорить про те, що все можна виправити, навіть якщо тобі 16-17 років.

В алкоголізмі зізналися також фронтмен гурту "Скай" Олег Собчук і репер "позитив". Вони обидва говорять про те, що алкоголь - це те, що тягне творчу людину на дно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: