Завантаження ...

Готуй смачні грінки разом із тостером Kenwood 

Коли йдеться про приготування смачного тосту із хрумкою скоринкою, тостер Kenwood виявляється надійним помічником у будь-який час дня. Незалежно від того, чи ви приготуєте тост із маслом для сніданку, чи з різноманітними начинками для обіду, тостер Kenwood впорається з усіма вашими пристрастями.

Розмаїтість можливостей із тостером 

Однією з найбільших переваг, що має тостер Kenwood є його універсальність. Він легко справляється з різними видами хліба, від звичайного білого до цільнозернового, гарантуючи, що ваші тости завжди будуть смачними та поживними. Крім того, завдяки різним налаштуванням, ви можете легко контролювати ступінь прожарювання, щоб отримати ідеально підсмажений результат, який вам до вподоби. Якщо у вас зайняті ранкові чи обідні години, не проблема. Адже тостер від Kenwood дозволить вам економити час, завдяки своїй швидкості та ефективності. А завдяки потужному обігрівальному елементу, ви зможете приготувати хрумкі тости за лічені хвилини та насолоджуватись смачними сніданками або обідами. 

тостер Kenwood

Оберіть ідеальний тостер Kenwood для ваших смакових переваг:

Характеристики

Тостер Kenwood TCP 05.A0 GY Abbey Lux

Тостер Kenwood TCX 751 RD

Тостер Kenwood TCM 811 RD Mesmerine

Ціна

1399 грн

2699 грн

3199 грн

Кількість слотів

2

2

4

Налаштування ступеня прожарювання

6

7

7

Функції

Загальне прожарювання, затримка прожарювання, вибір температури

Багатофункціональний, розморожування, підігрів, затримка

Широкий слот для гриля, екстра-високий підйом, автоматичне відключення

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь з пластиковими елементами

Нержавіюча сталь з пластиковими елементами

Нержавіюча сталь з пластиковими елементами

Розміри (см)

19 x 31 x 17

18.8 x 30 x 16.5

19.5 x 35.5 x 19.5

Гарантія

1 рік

2 роки

2 роки

Великий вибір моделей 

Kenwood пропонує клієнтам великий вибір моделей тостерів на будь-який смак. Ви зможете знайти ідеальний тостер для вашої кухні, незалежно від ваших уподобань чи потреб. Асортимент включає різноманітні кольори, від стриманих відтінків сірого до яскравого червоного, що дозволяє легко підібрати пристрій, який ідеально впишеться в інтер'єр вашої кухні. Кожна модель відрізняється якістю, стильним дизайном та функціональністю, що задовольнить навіть найвибагливішого споживача.

Купуй тостер за вигідною ціною 

Якщо ви завжди мріяли про тостер Kenwood, то зараз настав час зробити вашу мрію реальністю! У офіційному магазині Kenwood діють неймовірні знижки на всі тостери. Це унікальна можливість придбати цей пристрій за акційною ціною та отримати на нього гарантію на два роки. Тепер вам не потрібно більше вагатися. Поспішайте скористатися цією пропозицією, щоб насолоджуватися смачними тостами з хрумкою скоринкою кожен день. Не пропустіть шанс придбати тостер Kenwood за вигідною ціною та отримати якісний продукт з гарантією на два роки!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: