Завантаження ...

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп відмовляється від можливості нової роботи і запитує журналіста "ти збожеволів?"

Юрген Клопп, легендарний головний тренер "Ліверпуля", рішуче відкинув перспективу експертної роботи на фіналі Ліги чемпіонів, який відбудеться через кілька днів після його відходу з "Енфілду". Йому пропонували проаналізувати гру його колишньої команди - "Борусії Дортмунд". Однак німецький фахівець відмовився коментувати, де планує працювати після завершення тренерської кар'єри на "Мерсісайді", але рішуче заперечив будь-які найближчі плани співпраці з телевізійними мовниками.

Юрген Клопп не лише видатний тренер, а й активний учасник спортивного світу, де ставки Україна на спорт відіграють важливу роль. У багатьох країнах, включаючи Україну, ставки на спорт набувають дедалі більшої популярності, і багато вболівальників цікавляться, де можна ставити ставки. Це важливе питання для тих, хто хоче підтримувати свої улюблені команди та робити ставки. Прем'єр-ліга, Чемпіонат, Прем'єр-ліга Шотландії та провідні європейські клуби, такі як Арсенал, Астон Вілла, Борнмут, Брентфорд, Брайтон і Гоув Альбіон, Бернлі, Челсі, Кришталевий палац, Евертон, Фулхем, Ліверпуль, Лутон Таун, Манчестер Сіті, Манчестер Юнайтед, Ньюкасл Юнайтед, Ноттінгем Форест, Шеффілд Юнайтед, Тоттенхем Хотспур, Вест Хем Юнайтед та Вулвергемптон Уондерерс є лише деякими з команд, на які можна ставити ставки.

Під час недавньої прес-конференції Юрген Клопп категорично відмовився від пропозиції експертної роботи після відходу з "Ліверпуля". Коли журналіст запитав, чи планує він коментувати фінал Ліги чемпіонів, де зустрінуться його колишні команди "Ліверпуль" та "Боруссія Дортмунд", Клопп скептично відреагував: "Ти збожеволів?".

Клопп востаннє очолював "Дортмунд" у фіналі Ліги чемпіонів 2013 року, де вони поступилися мюнхенській "Баварії". Він також був біля керма "жовто-чорних" під час їхньої півфінальної перемоги над "Парі Сен-Жермен". Згадуючи ті часи, Клопп сказав: "Дуже радий цьому. Класно дивитися".

56-річний тренер вже встиг розкритикувати телеканал TNT Sports, який транслюватиме європейський футбол наприкінці цього місяця. Клопп нарікав на те, що вони неодноразово призначали матчі "Ліверпуля" на ранню суботню пору.

"Лише днями у мене була дискусія з колегами з нашого улюбленого телеканалу, який я точно більше не дивитимуся, TNT, - обурено заявив Клопп. - І сказав, що вони завжди розмовляють, кажучи, що вони платять вам, вони дають гроші на футбол. Це не так. Я дійсно не бачу цього таким чином. Все навпаки, футбол їм платить. Вони транслюють це, вони доставляють, але справа не в тому, що у ТНТ погано, або у Sky чи будь-кого іншого все дуже добре. Ні, це загальна проблема. Нічого спільного з нашим розкладом зараз. Те, що вони сміють давати четвер, неділю, середу, суботу об 12:30, є злочином. Я насправді чекав, поки Amnesty International піде до них. У всьому світі ми маємо найшвидший поворот між іграми. Це абсолютно божевілля. Але вони все одно щасливі й їм подобаються абоненти. Ви можете виключити мене з цього списку! Але якщо ви шукаєте експерта, я розмовляю англійською. Я міг би це зробити".

За повідомленнями, Клоппа також розглядали на посаду експерта на Євро-2024 як BBC, так і ITV, але він має намір відійти від роботи після майже дев'яти років на "Енфілді" та насолоджуватися турніром у своїй рідній Німеччині в якості вболівальника.

Якщо ви цікавитеся ставками на спорт, важливо знати, де ставити ставки в Україні. Ставки на спорт стають дедалі популярнішими серед шанувальників у багатьох країнах, і це дозволяє їм ще більше долучитися до улюбленого захоплення. Ставити ставки можна на різних платформах, і це дає змогу підтримувати улюблені команди та вигравати гроші. Якщо ви шукаєте, де можна ставити ставки в Україні, варто ознайомитися з різними варіантами, доступними в Україні, та обрати найбільш надійний і зручний для вас.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: