Завантаження ...

Конструктивні особливості та переваги дой-паків з зіп-замком

Більшість пересічних покупців, купляючи певний товар в закладах торгівлі, віддають перевагу продукції, яка старанно упакована в пакети з якісного пакувального матеріалу, який допоможе зберегти товар від можливого пошкодження та забезпечить його зручне транспортування. Використовуючи пакети дой-пак з зіп замком виробник продукції може здійснювати вигідно презентувати свій товар, виділяючи його з поміж інших зразків. Перші зразки дой-паків виготовлялись у вигляді паперових та тканинних мішків, трохи згодом в кінці 90-х років минулого століття широкого поширення набули пакети із зіп-замком, виготовлені з пластику.

В чому конструктивні переваги дой паків 

Використання якісної упаковки дозволяє забезпечити належний захист певного товару/продукції від негативного впливу зовнішніх чинників та продовжити на певний час термін придатності придбаного товару, в тому числі завдяки збереженню його зовнішньої привабливості. Сучасні зразки дой паку виготовляють у формі гнучкого пакету, який має пласке дно, а його верх закривається герметично завдяки використанню спеціального зіп замка. Такі види пакетів сприяють зручному зберіганню та транспортуванню різних видів товарів

Серед переваг дой-паків в порівнянні з традиційними видами паперової або пластикової упаковки, варто відмітити їхню герметичність, в поєднанні з легкістю та великою гнучкістю. Для виготовлення дой-паків використовують сучасні високотехнологічні матеріали, включно з:

  • гнучким та дуже міцним поліетиленом низького тиску, який слугує основою для внутрішнього шару пакета;
  • алюмінієвою фольгою, яка є бар’єрним шаром, що захищає пакет та товар, що в ньому зберігається від можливого механічного пошкодження;
  • поліетиленом високого тиску, з якого сформовано зовнішній шар пакету.

Конструкція спеціальних реторт пакетів дой-пак, які можна замовити та придбати на сайті безпосереднього виробника LinkPack https://linkpack.com.ua/, передбачає використання ламінованих шарів матеріалів, здатних до витримування високих температур.

Технологічні особливості виготовлення дой-паків

Процес виготовлення дой-паків складається з кількох етапів, включно з ламінуванням матеріалів, які будуть слугувати основою пакету та розрізанням матеріалів, що складаються з декількох шарів, за попередньо визначеними розмірами.
Після розрізання краї отриманих заготовок запаюють, а в верхній частині прилаштовують спеціальний зіп-замок, який забезпечуватиме герметичність пакета.     
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: