Завантаження ...

Спеціалізація клініки сімейної медицини «Ластівка» та її переваги

Безперечно, найважливішою умовою повноцінного життя кожної людини є можливість для отримання кваліфікованого медичного обслуговування, яке надається спеціалізованими клініками сімейної медицини. Завдяки профілактичним оглядам, які проводить клініка сімейної медицини з назвою «Ластівка», дорослі пацієнти та їхні діти можуть запобігти ускладненням за наслідками розвитку різних хвороб та за потреби – провести ефективне лікування багатьох патологій, включно з гінекологічними захворюваннями жіночих статевих органів, дерматологічними та венерологічними хворобами. Окремий напрямок роботи центру спрямовано на педіатрію – тат за потреби можна отримати особистого лікаря для маленького пацієнта з перших днів його життя.  

Сфера послуг клініки сімейної медицини

Якісні послуги, які жителі київських районів Позняки, Осокорки чи інших мікрорайонів столиці можуть отримати в клініці сімейної медицини «Ластівка», стали можливі завдяки невтомній праці компетентних медичних працівників, включно з лікарями, медичними сестрами та адміністраторами. Висока ефективність лабораторних досліджень та ультразвукових обстежень досягається не тільки завдяки високому професіоналізму медперсоналу, але й через використання сучасного обладнання.

Послугами клініки можуть скористатися також пацієнти, що потребують відновлення та реабілітації після перенесених травм та складних операцій – саме для такої категорії хворих клініка надає можливість для пришвидшення одужання завдяки різним видам масажу та фізіотерапевтичним методам (проведення профілактичних та лікувальних масажів можливе для різних вікових категорій пацієнтів, включно з маленькими дітьми).   

Окремий напрямок послуг клініки сімейної медицини «Ластівка» пов’язано з косметологією, дієвість якої спрямована на забезпечення комплексної турботи про жіночу красу та здоров’я.

Чому варто скористатися послугами клініки сімейної медицини

В клініці сімейної медицини «Ластівка» пацієнти мають можливість отримати кваліфіковані медичні послуги від сімейних лікарів та педіатрів, гінекологів та спеціалістів з масажу, дерматологів, урологів та косметологів. Для пацієнтів клініки:

  • передбачені послуги за індивідуальними терапевтичними програмами та спеціальними профілактичними пакетами;
  • передбачена можливість відвідування центру всіма членами родини;
  • гарантовано безпеку всіх без винятку медичних послуг, що надаються з дотриманням санітарних правил та норм.
Якість послуг центру сімейної медицини забезпечується турботливим та ввічливим персоналом.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: