Завантаження ...

Де взяти онлайн позику на 8 000 грн.?

Якщо потрібні гроші в борг, найчастіше ми звертаємося в банк або користуємося послугою онлайн кредитування. Вибір залежить від суми, яка нам необхідна, а також слід враховувати деякі нюанси кредитування – умови, вимоги, наш кредитний та юридичний статус тощо. Якщо мова йде про чималу суму – вибираємо банк. За необхідності отримати кредит на 5-10 тис. грн., звичайно, краще звернутися до мікрофінансової організації (МФО).

Критерії вибору

Вибираючи кредитну установу, слід враховувати 2 фактори – умови кредитування, які пропонує банк/МФО, а також вимоги кредитора до позичальника. В розрізі цього відмітимо, що банківське кредитування підходить далеко не кожному.

Якщо вас цікавить невелика сума, при цьому гроші потрібні швидко і без відмови, краще за все звернутися до МФО. Як приклад, наведемо ресурс https://finx.com.ua/kredit-8000-grn, де можна взяти онлайн позику на 8 000 грн. на дуже зручних умовах.

Якщо ж ви звернетесь до банку, вам доведеться надавати довідку про доходи, а також установа обов’язково перевірятиме ваш кредитний статус. З МФО цього не буде, оскільки в цьому випадку кредитна історія та рівень платоспроможності не є критеріями оцінки позичальника.

Що необхідно для отримання кредиту на 8 000 грн. від МФО?

Отримання позики в мікрофінансовій компанії не є складним завданням. Сама процедура максимально зручна, оскільки оформити кредит можна просто на сайті МФО, тобто онлайн. Щодо умов надання мікрокредиту, вони наступні.

Вимоги до позичальника:

  • наявність українського паспорта та ІПН;
  • повноліття (вік 18-65 років);
  • наявність банківської картки (вона має бути актуальна та належати банку-резиденту української фін. системи);
  • відсутність серйозних проблем із законом (судимостей).

Таким чином, претендувати на кредит 8 000 грн. може кожен, хто відповідає вищеназваним критеріям. Навіть якщо у вас немає можливості надати довідку про доходи або ви маєте погану кредитну історію, це не стане на заваді отриманню кредиту від МФО.

Як оформити позику на 8 000 грн.?

Оформлення краще за все здійснювати онлайн, як це пропонує сама програма мікрокредитування. На сайті МФО необхідно створити Особистий кабінет, зареєструвавшись на ресурсі.

Далі слід вибрати умови отримання кредиту (суму + строк дії + періодичність оплати) через онлайн калькулятор, після чого натиснути відповідну кнопку та надіслати заявку на розгляд. Після очікування 5-10 хв. вам зателефонують і повідомлять відповідь.

Отримати гроші можна після підписання договору (онлайн або на офісі). Кошти будуть зараховані на банківську картку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: