Завантаження ...

Якісні запчастини, автохімія, оливи та мастила від компанії «ТЕМАН»

Кожен транспортний засіб є комплектацією певних вузлів, агрегатів та окремих деталей, кожна з яких має свій експлуатаційний ресурс, після завершення якого потрібен капітальний ремонт чи повна заміна запасних частин. В пошуках необхідних для ремонту автомобіля запасних частин не обов’язково відправлятися до найближчого спеціалізованого магазину чи на автомобільний ринок, адже придбати автозапчастини інтернет-магазин Суми пропонує в онлайн режимі, адже на сайті компанії «ТЕМАН» teman.com.ua представлено величезний асортимент запчастин та деталей до автомобілів AUDI та BMW, CHEVROLET та CITROËN, DACIA та DAEWOO, FIAT та FORD, транспортних засобів південнокорейських та японських виробників автомобільної техніки.

Вибір запчастин та деталей на сайті teman.com.ua

Асортимент запасних частин, представлених на сайті teman.com.ua, включає деталі та окремі вузли, розхідники і комплектуючі, що використовуються під час сервісного обслуговування та ремонту вантажних та легкових автомобілів всіх представлених на українському ринку моделей та марок та мотоциклів. Належна якість вузлів та деталей, які можна придбати на сайті інтернет-магазину компанії «ТЕМАН», підтверджена відповідними сертифікатами.

Асортимент запасних частин та комплектуючих, представлених на сайті teman.com.ua, розділено за певними групами, які включають:

  • деталі для гальмівної системи, для систем опалення та кондиціонування повітря;

  • запасні частини для ремонту та сервісного обслуговування паливної системи та коробки передач;

  • розхідники та комплектуючі системи запалювання, охолодження, рульового управління, коробки передач тощо.

Для зручності пошуку відвідувачі сайту можуть скористатися каталогом запчастин, сформованим по кожній марці та моделі авто чи здійснювати підбір деталей по ВІН-коду автомобіля, який є унікальним для кожного авто та вказується виробником.

Автохімія, оливи та мастила на сайті teman.com.ua

Окрім величезного переліку запасних частин, деталей та комплектуючих, які можна замовити на сайті інтернет-магазину компанії «ТЕМАН», тут також можна придбати автомобільну хімію, антифриз, гальмівну рідину та купити оливу Motul, своєчасна зміна якої дозволить подовжити експлуатаційний ресурс двигуна автомобіля та коробки передач.

Необхідність заміни моторного масла залежить від пробігу автомобіля, умов його експлуатації та рекомендацій заводу-виробника автомобілів, які зазначені в сервісній книжці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: