«У пастці»

Рік
2021
Країна
США
Мова
українська (дубльований)
Жанр
жахи, трилер
У головних ролях
Меган Фокс, Каллен Мулві, Оуен Мекен, Амл Амін, Джек Рот, Лілі Річ
Режисер
С.К. Дейл
Сценарій
Джейсон Карві
Прокат
З 02 вересня 2021 до 08 вересня 2021
Знижки
З 02 вересня 2021
Тривалість
88 хв.
Вікові обмеження
18+

Якщо тобі немає 18 років, ти не зможеш переглянути цей фільм у кінотеатрі. Навіть з батьками. Контролер перевірить документи на вході до зали. Такий закон.

Емілі (Меган Фокс) опинилася у ситуації, з якої вона вбачає один єдиний вихід – вижити за будь яку ціну. Її чоловіка вбили ті, хто дуже хотів йому помститися. Власне, кілерів найняли аби ті вбили подружжя удвох. Проте сталося так, що Емілі вижила. Тепер вбивці коханого прагнуть і її смерті, і вони вже в дорозі. Найскладніше у цій ситуації те, що Емілі не може вільно рухатися. Дівчину прикули кайданками до тіла вбитого чоловіка. У кого ж бажання помсти виявиться сильнішим – у найманих вбивць чи у вдови, поряд з якою понівечене тіло чоловіка.

Трилер та жахи «У пастці» зняв режисер-дебютант С.К. Дейл, за сценарієм досвідченішого Джейсона Карві, за плечима якого участь у 6 проектах. На головну роль запросили зірку «Трансформерів» Меган Фокс. Про старт робіт оголосили у лютому 2020 року. Тоді планувалося, що зможуть одразу приступити до зйомок, проте їх довелося переносити через пандемію. Фільмувати почали лише у серпні 2020 року у Софії, Болгарія.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: